%97 Disk Kullanımı

lowlow

Hectopat
Windows 10 geçtiğim günden beri oyunlarda donmai videolarda vb. olaylarda birden yükseliş oluyor diskte. Sorun nedir?
1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkada güncelleme yapıyor olabilir Windows. Bir kontrol edin veya bir program update yapıyor olabilir. Büyük olasılık bundan kaynaklıdır. Ayrıca görev yöneticisi başlangıçtan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakın. Msconfig hizmetler Microsoft hizmetleri hariç devre dışı bırakın. Reset atın düzelecektir. 4 senedir HDD kullanıyorum. Bu hatalarla bende karşılaştım zamanında. Önemli birşey değil ve sürücülerinizi güncel tutmayı ihmal etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
After 1809 Pack.zip
Bu dosyayı indirin. Masaüstünde bir klasör açıp içerisindeki dosyaları oraya aktarın. GUI ve Services".reg" dosyalarını rastgele sırayla uygulayın. Windows Defender'i de kapatmak isterseniz diğer ".reg"i de en son uygulayın. İşlemler bitince bilgisayarı iki kez yeniden başlatıp ".cmd" dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bir tuşa basarak çalıştırın.

2 yıl boyunca o sorunla karşılaştım. Ne yaptıysam çözemedim. Sonra sabit diskim bozuldu. Sonra SSD aldım sorun ortadan kalktı. Bence SSD almalısınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı