970 Evo 1 TB alınır mı?

• Konuyu başlatan Elyr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.678
Yer
Anteke 31
Daha fazla  
Meslek
Kedi Bakıcılığı
Arkadaşlar ben şu ana kadar HDD kullandığım için yeni toplayacağım bilgisayarda SSD de alacaktım.
Fakat HDD yerine 220€'ya direkt 1 TB'lık Samsung 970 EVO almaya karar verdi. Sizce mantıklı mı?

Alınır. Ve mantıklıdır da.

Değil. SSD+HDD yapmak daha ekonomik olacaktır. Zaten 970 Evo'lar normal kullanıcı için bile fazlasıyla iyiler. 250 ya da 500 GB modelini alıp yanına HDD almanızı tavsiye ederim.
HDD devri kapanıyor.

Türkiye'de değilsen alman mantıklı ama türkiye de isen 220€ almana değmez 240 gb evo alıp 1 tb hdd alman daha mantıklı.

Alabilecek durumum olsa şu dakika gider 970 EVO değil evo pro veya evo plus alırım HDD devri bitti artık anca müzik video fotoğraf depolama için kullanılıyor o kadar. Fakat eğer ağır programlar kullanmıyorsanız bence sata SSD almanız daha makul normal kullanımda o kadar fark etmiyor normal kullanımdan kasıt oyun ve işletim sistemi hızlılığı. Eğer ağır çizim programları müzik programları v.b. şeyler kullanıyorsanız biçilmiş kaftan

Sadece HDD mi al dedim?
Ne dediğini biliyorum.
Arkadaşlar ben şu ana kadar HDD kullandığım için yeni toplayacağım bilgisayarda SSD de alacaktım.
Fakat HDD yerine 220€'ya direkt 1 TB'lık Samsung 970 EVO almaya karar verdi. Sizce mantıklı mı?
Eğer M.2 SSD fazla gelecekse, yada pahalı;

250 GB 970 EVO + 500 GB SATA SSD alabilirsin. (y)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı