9700K ROG ve RTX 2070 Super BF5 takılma sorunu

Tahsin5160

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Donanım Ve Yazılım Satış
Merhabalar kullanmakta olduğum sistemde Battlefield 5'de akıcı oynamıyor yaşıyorum. Oyun içerisinde anlık takılmalar meydana geliyor. V-Sync açık kapalı fark etmiyor. Sistemim yazılım bakımdan günceldir. 1080P'de ve 2K denedim sonuçlar aynı devam etmekte. Lütfen siz değerli Technopat ailesinden yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Sistem parçaları:
Intel 9700K.
ASUS ROG Z390-F.
ASUS ROG RTX 2070 Super.
Corsair 16 GB 2x8GB 3000 MHz.
Crucial 500GB SSD.
750W 80+ bronz.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ara ara ama mesela bazı bölgelerde takılıyor veya ilk oyuna girdiğimde. Kartım da 2070 Super ROG Strix. Oyun HDD'de kurulu acaba ondan mı dedim fakat HDD bozuk olmadığı sürece takılma yapmaz ve disk kullanımı %10-15'i geçmiyor BF5'deyken. Araştıracağım.

Oyun içi anlık değerler şöyle;

Sizde bu sorun başka oyunlarda oluyormu?

Dosya Ekleri

• 1212343e324.png
    172,1 KB · Görüntüleme: 67
Dosyaları doğrulama yapar mısın. Bir de aynı sorunu ben PUBG de yaşıyordum o SSD yi kullanırken format sonrası düzeldi. SSD bazı yerlerini okurken sorun yaratıyor olabilir. Zaten elden çıkardım o SSD yi. Hiç güven vermedi.

Bana HDD Tune sonuçlarını atarmısın? Bende şuan benzer sistemle böyle sorun olmuyor.
Tabi atarım
Deneyeceğim bakalım sorun disktemi acaba kafam çok karışık.
HDD test sonucu
CPU Kullanımı %100 olduğu zamanlarda daha çok takılıyor 2K ya çeksemde yine aynı sonuçları alıyorum.

Dosya Ekleri

• 34124653.png
    116,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Tabi atarım

Deneyeceğim bakalım sorun disktemi acaba kafam çok karışık.
HDD test sonucu
CPU Kullanımı %100 olduğu zamanlarda daha çok takılıyor 2K ya çeksemde yine aynı sonuçları alıyorum.
Health bölümünü atabilirmisiniz? CPU kullanımı %100 olduğunda takılma olması normal BF5 işlemci oyunu bazı maplarda böyle sorunlar olabiliyor ama işlemcinizde çok güclü sorun burada

Sorunu bir türlü anlamış değilim 7600k vardı oyun için 9700k aldım masraf yaptım sonuç yine aynı değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…