Elektronik 990 Pro Heat Sink Versiyonu 2538 TL!

Msi B650 Gaming Plus'a sorunsuz takılır mı acaba? Fiyat iyimiş. Hem 990, hem de soğutmalı. Normalde 3500

Benim anakartta da ssd soğutucusu varmış zaten galiba. Öyleyse boşuna mı aldım bunu? Sizce siparişi iptal mi etmeliyim? (Sıfırdan pc topluyorum ve şuan bi ssd ile işlemcim eksikti. Fırsatı da görünce aldım dün)
 
Tüm teknoloji kanalları bu SSD'nin sorunlu olduğunu bazılarının FW ile düzeldiği bazılarının ise düzelmediğini aylarca yazdı, video çekti. Araştırın almadan derim.
 
Bu ürünü en az 2 kez sipariş etmiş biri olarak deneyimlerim şu şekildedir. 1. ürünü sipariş etmemden itibaren 15 gün geçmesi durumunda hala kargoya verilmemesi itibarıyla Amazon müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede
"Ürününüz zarar gördü gönderemiyoruz" şeklinde bir mesaj aldım ve iptal ettirdim hemen ardından yeni sipariş oluşturdum ve beklemeye koyuldum. 1 ay boyunca her hafta başı bir kez kontrol ettiğimde ürününüz hazırlanıyor yazısına benzer bir şey görüyorum. 1.5 ay oldu ve ben artık bu durumdan rahatsız olup müşteri hizmetleri ile telefonda görüştüğümde "ürünün henüz depodan çıkmadığını" konuyla ilgili net herhangi bir yanıt istediğimde ise "bilgi veremiyoruz" deyip geçiitirdiler.
Orada eğer bakarsanız Amazon Germany yazar. Almanya'dan gönderilecek olan bir siparişin ne durumda olduğunu aldığın aleti taşıyan personelin attığı adım sayısını bile görebilmen lazım çünkü şimdiye kadar hep alman disiplini diye bir kalıp duyduk. Ama gel gör ki galiba Amazon Germany deposunda çalışanlar Türk işçiler galiba ondan böyle LoL.
Ben şahsen bu durum hakkındaki görüşlerim Amazon Germany Türkiye'ye bir ambargo benzeri bir şey uyguluyor besbelli ki çünkü 2 kez aynı şey gerçekleşmezdi mantıklı olarak adamlar dünyaya satıyor sadece TR değil. Sonra ne mi yaptım, başka bir sayfada aynı ürürün siparişini verdim ve 3 günde elime ulaştı. Diğer sayfa kazandı Amazon kaybetti.
Alacak olan arkadaşlar. Ürününüz belirsiz bir gönderim süresine sahiptir bunu göz önünde bulundurarak alınız. Umarım ürününüz en azından kargoya verilir.
Aldığım ürün 2TB.
 
Herkes farklı bir şey söylüyor. Bu ürünün sorunu çözüldü mü sonuç olarak, yoksa risk taşıyor mu? Net bilgi var mı acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı