9900K OC Testleri

1600 MHz DDR3 RAM'i bir kaç denemeyle 2400 MHz hızında dört yıldır kullanıyorum. Eğer kararlılığı tutturabilirsen RAM'i 3866-4000 MHz frekans hızlarında kullanabilirsin.
Ramlere manuel overclockla zaten çok overclock yaptım , çok bir getirisi olmadığı için xmp 2 profili her zaman daha mantıklı gelmekte bana
cinebench r15 @5Ghz skor ve sıcaklık
RGB düzenlemesi için video eklendi , CustomLoop yazısına tıklarsanız youtube videosu açılacaktır.
CustomLoop
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 2188.JPG
    2188.JPG
    243 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
@nothingtodeclare
Maşallah monitör oc yapılsa yapacak.
O da yapılıyor zaten 😁. Sistem muhteşem bir şey olmuş. Cinebench benchmark skorunu arttırmak için programı gerçek zamanlı olarak ayarlayın ve testi başlatın. PC yanıt vermiyor gibi bir duruma gelebilir. Biraz bekledikten sonra sonuca ulaşabilirsiniz.

O da yapılıyor zaten [emoji16]. Sistem muhteşem bir şey olmuş. Cinebench benchmark skorunu arttırmak için programı gerçek zamanlı olarak ayarlayın ve testi başlatın. PC yanıt vermiyor gibi bir duruma gelebilir. Biraz bekledikten sonra sonuca ulaşabilirsiniz.
Monitöre OC yapınca neyi değişiyor ki?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı