999 TL'ye Anker Soundcore Life Q10i alınır mı?

Ben 871+29 (kargo) a aldım. Aldığımdan beri 1 defa şarj ettim yani 2 defa %100 şarj durumuna getirdim ve şu ana kadar 85 saat kadar kullanmışımdır ve şarjım şu an %50. Yazılımı çok işe yarıyor. Ben 3 saat aralıksız kullandım şahsen bende ağrı olmadı ama şunu söyleyim ki ağır bir kulaklık yani kişiye göre bu durum değişebilir. Sıcak havalarda terleme yapıyor ama rahatsızlık vermiyor. Kulak pedleri çok rahat.
 
4 Yıldır kullanıyorum bu fiyat bandında daha iyisi yok, yeri geldi otobüste, yeri geldi amfiye takıp klasik müzik bile dinledim.
Teknik performans olarak best diyebilirim. Şarj konusunda absürt bir süresi var aldığımdan beri herhalde 13 kere falan şarj ettim.

Ancak 10 saat kullanımda ağrı yapmayan deri pedli bir kulaklık yoktur, 10 saat takma zaten az hava alsın kulak.

Ek olarak boşuna başka kulaklık bakma zamanında 450 liraydı arkadaşlarıma alın dedim şuan hepsi pişman çöp JBL lere kaldılar. Merak edersen 4 yılın sonunda aşınmasını da atabilirim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı