A-101'e gelen mouse alınır mı?

O bütçeye alınabilir ama çok fazla bir şey beklemeyin. Eğer Minecraft oynuyorsanız yeterli ama gidip CS:GO oynarsanız üzer sizi o mouse. Arkadaşlar sırf Everest marka diye hemen gömmüşler ama bu bütçeye gidip Razer bekleyemezsin. Kısacası idarelik alınabilir.
 
Param yok diyen birine bunu al diyenler hangi kafadan? Çocuk harçlık almıyor. İnternetten de alamıyor. Bunu anlamak zor olmamalı.
13 yaşındasın şu an, seni 14 yaşına kadar rahat idare eder. 15 bile olabilir iyi kullanırsan. 14-15 olunca harçlık da alırsın büyük ihtimal. O zaman daha kaliteli bir şey alırsın.
 
Benim fareye aşırı benziyor. Sadece benimkinin kablosu sol taraftan çıkıyor. Ağır plastiğimsi metalden yapılmıştır kendisi. Altındaki jelatinleri soymazsanız benim gibi 1 ay ağlarsınız ağır diye. 3 aydır kullanıyorum. Kablosu kaliteli örülmüş (onda farklı olabilir), içine otu b... Çeker. Arada temizle ve eline yapışırsa kolonya falan sür eline :D
 
Ben şahsen klavye ve mouse'a para vermeyi seven birisi değilim. Zaten rekabetçi oyunlar da oynamıyorum. Aldığım klavye ve mouse'lar hep ucuz olmuştur. Şahsen ben de almayı düşünüyorum ŞOK'a gelen fareyi.
 
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim babam yüzünden alamıyorum.
Arkadaşlar babam bir tane mouse getirdi A4Tech marka, nasıldır?
 

Geri
Yukarı