A Way Out PC ve PS4 ile nasıl oynanır?

Hocam A Way Out Crossplay desteklemiyor. Biriniz PS4 ten biriniz PC'den oynayamazsınız. PS4'ten oynayacak kişi kol ile oynamak istediği için PS4'ü tercih ettiyse ve PC'si varsa Bluetooth ile bağlayarak oynayabilir. Ama Bu yapımcının bir sonraki oyunu olan İt Takes Two PS4 kolunu görmüyor, muhtemelen bu oyun da görmez PC'de. Onun için DS4 programını indirmesi gerekiyor.

Hocam A Way Out crossplay desteklemiyor. Biriniz PS4'ten biriniz PC'den oynayamazsınız. PS4'ten oynayacak kişi kol ile oynamak istediği için PS4'ü tercih ettiyse ve PC'si varsa Bluetooth ile bağlayarak oynayabilir. Ama bu yapımcının bir sonraki oyunu olan It Takes Two PS4 kolunu görmüyor, muhtemelen bu oyun da görmez PC'de. Onun için DS4 programını indirmesi gerekiyor.

Hmm hocam eastergamerstv ve birçok kişi desteklendiğini söyledi ve ayrıyeten friend Pass öz. Var denildi.

Ben anlaşılan cross play desteğini karıştırmışım. Var diye biliyorum aslında ama kontrol etmem gerek.

Hocam A Way Out crossplay desteklemiyor. Biriniz PS4'ten biriniz PC'den oynayamazsınız. PS4'ten oynayacak kişi kol ile oynamak istediği için PS4'ü tercih ettiyse ve PC'si varsa Bluetooth ile bağlayarak oynayabilir. Ama bu yapımcının bir sonraki oyunu olan It Takes Two PS4 kolunu görmüyor, muhtemelen bu oyun da görmez PC'de. Onun için DS4 programını indirmesi gerekiyor.

Friend Pass var. It Takes Two için de A Way Out içinde ama değil friend Pass, ikinizde de orijinali olsa farklı platformlardan oynayamazsınız. Belki PS5 ile PS4 veya Xbox Series X ile ş.

Peki hocam friend Pass yoluyla oynayacağız fakat friend Pass linkini bulamadım.

Yok hocam ben cidden bir şeyleri kıracağım çünkü yöntem yok link de yok Origin zaten kullanılmıyor artık boşuna aldık gibi oldu yani.

Şimdide oyun iade ettim friend Pass öz. Çıktı inddiriyorum inşallah PS4'teki arkadaşımla oynayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00