A1 ehliyet nasıl alınır?

xNazO

Centipat
Daha fazla  
16'ya girdim A1 alacağım ama kursa yazilmadan önce motor sürmeyi bilmem gerek mi? Çok rahat scooter surebiliyorum ama vitesli hiç sürmedim.

Cok kolay. Sadece Altin Elbiseli Adam'in motor hakkinda bilgiler verdigi videolari izleyerek surucu kursuna kaydoldum. Surucu kursu bana sadece 3 kez 15'er dakika surme firsati verdi. Ona ragmen sinavi gayet rahat bir sekilde gecmistim.

Cok kolay. Sadece altin elbiseli Adam'in motor hakkinda bilgiler verdigi videolari izleyerek sürücü kursuna kaydoldum. Sürücü kursu bana sadece 3 kez 15'er dakika surme firsati verdi. Ona ragmen sinavi gayet rahat bir sekilde gecmistim.

Reis kursa bedavamı girdin o nasıl izin benden çok sağlam para aldılar ve sürekli sürmeme izin verdiler 2 saat boyunca sürüyordum derste.

Reis kursa bedavamı girdin o nasıl izin benden çok sağlam para aldılar ve sürekli sürmeme izin verdiler 2 saat boyunca sürüyordum derste.
Valla olabilir, 5 yil oncenin parasiyla 4.000TL falandi iste. O zamana gore yine cok cok ucuza kaydolmustum, tabii biraz tanidik yardimi ile. 😄

Cok kolay. Sadece altin elbiseli Adam'in motor hakkinda bilgiler verdigi videolari izleyerek sürücü kursuna kaydoldum. Sürücü kursu bana sadece 3 kez 15'er dakika surme firsati verdi. Ona ragmen sinavi gayet rahat bir sekilde gecmistim.

Teşekkürler hocam zaten dengesel açıdan bir sorun yok sadece vites atmayı öğrensem yeter onu da artık hızlıca kavrarim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı