A10 7400p bilgisayar neden bu kadar hızlı açılıyor?

Timuçib

Hectopat
Arkadaşlar X550ze 2015 yapımı bir bilgisayar özellikleri.

A10 7400p.
320GB hard disk.
R7 M.265DX

Bu özelllikteki bir bilgisayar 5 saniyede nasıl açılabiliyor anlamış değilim zaten normalde de aşırı hızlı çalışıyor. Özellikle SSD olmamasına rağmen Max 10 saniye sürüyor açılması. Bunun sebebi nedir?

@Turquoise Blue neye gülüyorsunuz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar X550ze 2015 yapımı bir bilgisayar özellikleri.

A10 7400p.
320GB hard disk.
R7 M.265DX

Bu özelllikteki bir bilgisayar 5 saniyede nasıl açılabiliyor anlamış değilim zaten normalde de aşırı hızlı çalışıyor. Özellikle SSD olmamasına rağmen Max 10 saniye sürüyor açılması. Bunun sebebi nedir?

@Turquoise Blue neye gülüyorsunuz?

Genelde bilgisayar neden çok geç açılıyor diye konu açılır sen neden erken açılıyor diye konu açtın. Şaşırdım ve buna güldüm. Daha ne istiyorsun ne güzel hızlıca açılan bir sistemin var. Bu arada ben bu konuya gülme emojisi attım diye gidip benim cevap verdiğim 4 ayrı konudaki mesajıma alakasız şekilde gülme emojisi atman çok tuhaf bir davranış 🤔🤔🤔

Genelde bilgisayar neden çok geç açılıyor diye konu açılır sen neden erken açılıyor diye konu açtın. Şaşırdım ve buna güldüm. Daha ne istiyorsun ne güzel hızlıca açılan bir sistemin var 🙂 Bu arada ben bu konuya gülme emojisi attım diye gidip benim cevap verdiğim 4 ayrı konudaki mesajıma gülme emojisi atman çok tuhaf bir davranış 🤔🤔🤔

Kusura bakmayın dalga geçmeye çalışıyorsunuz sandım çünkü sosyalde böyle yapan çok insan var özür dilerim.

Kusura bakmayın dalga geçmeye çalışıyorsunuz sandım çünkü sosyalde böyle yapan çok insan var özür dilerim.

Neden dalga geçeyim ki. Benim eski mesajlarıma bakarsan dalgayla işim olmadığını anlarsın. Eski sisteme sahip kişiler genelde sistem geç açılıyor diye konu açarlar, seninki tuhaf şekilde farklı HDD olmasına rağmen. Sistem açıldıktan sonra hazırlanması daha da sürüyordur.

Neden dalga geçeyim ki. Benim eski mesajlarıma bakarsan dalgayla işim olmadığını anlarsın. Eski sisteme sahip kişiler genelde sistem geç açılıyor diye konu açarlar, seninki tuhaf şekilde farklı HDD olmasına rağmen.

Dediğim gibi hocam kastettiğim insanlardan çok fazla var onlardan sandım kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı