A10-7850K Çok Isınıyor

HyperPex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim a10 7850k bu i̇şlemciyi alali 3 ay falan oluyor win 7 64 bit kullanirken 30 c lerde olan işlemci win 8.1 eg eçince 60 c oldu sizce bu neden olabilir şimdiden teşekkürler.
Adsız.png

1. Soğutucu stok ise ondan kaynaklanabilir.
  2. Soğutucu' nun yaprakları arasında toz birikmiştir.
  3. Format esnasında virüs bulaşmış olabilir.
  4. Arka planda çalışan casus yazılım veya virüs olabilir.

Ya belkide doğru diyor olabilirsinde bu dört maddeyi de kontrol ettim onlarda sorun yok gibi gözüküyor neden bukadar ısınıyor anlamadım ama pcnin içini açıyorum işlemci fanına ve işlemcinin kendisine dokunuyorum o kadarda sıcak değil acaba anakartta sıcaklık ölçme sorunumu var.

Son düzenleme:
Vallahi bu iş sıkıntılı her an işlemci uçabilir havasını hissedecek miyiz? Ben son bir kez format atacağım. Olmazsa vatana gideceğim. Bu nedir yani ben bf 3 oynarken eskiden sıcaklık 30-35 oluyordu. Böyle şey olur, sen de dikkat et kardeş sakata gelme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorunun cevabını buldum. O programlar yanlış ölçüyormuş. Gerçek sıcaklıklara All Suite 3'ten baktım çok normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı