A10-7870K 60Hz sorunu

Behram Altan

Megapat
Daha fazla  
İyi günler. İlk konum olduğu için yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. 1500 tl oyun bilgisayarı sistemini kurdum. Fakat monitörümde bütün çözünürlüklerde 60hz den yukarı görüntü ayarı alamıyorum. Monitörümün daha yüksek hz değerlerini desteklediğini biliyorum laptopumu taktığım zaman 85 hz kadar çıkaibliyorum fakat bu sistemde olmuyor. Güncel driverlar yüklü tekrar yükledim format attım fakat problem düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Benim istediğim bu monitörde 60hz üstü almak. Dediğim gibi başka bir cihaz bağladığımda alabiliyorum fakat bu sistemde artmıyor.

En son amd beta driver yükledim fakat problemim devam ediyor. Yardım bekliyorum.

VGA analog bir giriş çıkış birimidir, zaten VGA dan bu tür birşey beklemeyin...
Eğer HDMI destekli bir ekran alırsan ekran izin verdikçe 1080p çözünürlüğe 120 Hz'e kadar çıkabilmekte HDMI, eğer Display port kullanacak olursanız 1440p ile 144Hz kullanabilmektesiniz iyi günler.

85Hz.jpg 60Hz.jpg soldaki laptop ekranım 85 Hertze kadar destekliyor. Görüntü analog olsa da 85 Hertz alabiliyorum. Sağdaki de masaüstü ekranı. Aynı giriş olmasına rağmen 60 Hertzden yukarı görüntü alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı