A10 7870K sistem ekran gitme sorunu

nicekaan

Hectopat
Daha fazla  
Ben yaklaşık 6 ay önce Technopat'ın Uygun sistemli Rehberindeki 1500TL'lik bilgisayarını topladım. Düne kadar hiç bir sorun yoktu. Dünde yaklaşık bi 12 saatten fazla oynadım ve yattım. Bugün her zamanki oynadığım rpg oyununa girdiğimde 40-45 dk oynadıktan sonra ekran gitti. Ekran gidiyor, monitor no-signal uyarısı veriyor ama kasa hala çalışıyor. Kasayı elektiriğini keserek kapatabiliyorum. Kasamın markası Mono-TX içerisinde 250W 'lik bir psu bulunuyor. Oyuna girmezsem eğer sorun yok, ama oyuna girince 2-3 dk içerisinde monitor gidiyor.

Ayrıca bugün ilk monitor gitmesinde kasadan çok pis bir koku geldi. Bilgisayarı ilk aldığımda 4pin'lik güç kablosu yetişmemişti ve bende uzatıcı almıştım. O uzatıcı kablonun plastiği yanmış. Gittim bugün farklı bir uzatıcı aldım.

Core temp programı ile sıcaklıkları kontrol ettim CPU sıcaklığı oyundayken max 45C'ye ulaşıyor. Sizde sorun PSU'dan mıdır yoksa termal macunu felan mı yenilemem gerekiyor?

Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar tekrardan Merhaba ´
Bugün bir bilgisayarcıya götürdüm ve sorunun psu'da olduğu anlaşıldı.
Şu psu'yu almayı planlıyorum sizce iyimidir ?
Ayrıca sistemimi hesapladım max 200wat civarı istiyor.

Codegen MX350 350W 12cm Sessiz Fan 3IDE+2SATA Çıkışlı Power Fiyatı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı