A10 7890k No Signal Hatası

yigitz

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce amd a10 7890k ile bir sistem topladım.Windows 10 ve driverları sorunsuz olarak yükledim. Oyunları rahat oynuyordum.Fakat topladıktan bir gün sonra monitör kapanarak no signal hatası vermeye başladı. Bu kapanma bazen bios ekranında bazende windows açıldıktan 30 40 saniye sonra oluyor. Fakat kasa çalışmaya devam ediyor. Monitörü başka bir pc de denedim sorunsuz çalışıyor. Kablolarda da bir sıkıntı yok.Kasayı hdmi kablosu ile tvde de denedim. Yine aynı hatayı verdi. 2 gün önce toplattığım yere götürdüm kasa sorunsuz şekilde çalışarak beni rezil etti. Hiç bir sorun bulamadılar. Dün Kasayı tekrar bağlayarak oyunları sorunsuz şekilde tüm gün oynadım fakat bugün yine aynı hatayı alıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler..
Anakart msi a68hm-e33 v2
İşlemci AMD a10 7890k
Kingston HyperX Beast 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR3 CL11
Sandisk ultra ii 120gb ssd
Western Digital 1tb sabit disk
Boost vk-1628 500w kasa
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal anakart ile ilgilidir. Çünkü monitörü anakarta bağlıyorsunuz, APU'yu kullanmak için. Ya da fazla ısınıyordur. Çünkü biraz oynadıktan sonra diyorsunuz.
 
Tam olarak test etme imkanım olmadı. Ama performans baya iyi. Fanıda baya sessiz. Tavsiye ederim.

1080p de ortalama kaç fps alıyorsunuz hangi ayarlarda bende düşünüyorum a 10 7890k yı
Tam olarak test etme imkanım olmadı. Ama performans baya iyi. Fanıda baya sessiz. Tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı