A10 7890K sistem mavi ekran sorunu

Daha fazla  
Yeni bir masaüstü bilgisayar topladım. Ama bikaç sorun yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle bilgisayarın özelliklerini yazayım.
Anakart: MSI A58HM-E33
İşlemci: AMD A10 7890K WRAİTH SOĞUTUCU-R7
RAM: GSKİLL 2*4GB 1866 MHZ CL9
HDD: WD BLUE 1TB 7200 rpm
Power: 500 watt
İlk sorunum, bilgisayara Win10 kurduk yeniden başlatma döngüsüne girdi. Windows beklenmedik bir hatayla karşılaştı vs yazan ekran çıkıyor. Bi iki hatadan sürekli yeniden başlatma döngüsüne girdi. Sonra Win7 yükledik. Sonra sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Tüm driver'ları yüklemiştik.
Bide BIOS'ta RAM'i 1333 MHZ görüyordu. OC'den hızlandırmak için profile 2'yi seçtik yeniden başlatıp BIOS'a girdiğimizde üst tarafta yine 1333 gördü. Direkt 1866 yaptık yine 1333 gördü. Onu da hızlandıramadık.

Minidump: Minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir masaüstü bilgisayar topladım. Ama bikaç sorun yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle bilgisayarın özelliklerini yazayım.
Anakart: MSI A58HM-E33
İşlemci: AMD A10 7890K WRAİTH SOĞUTUCU-R7
RAM: GSKİLL 2*4GB 1866 MHZ CL9
HDD: WD BLUE 1TB 7200 rpm
Power: 500 watt
İlk sorunum, bilgisayara Win10 kurduk yeniden başlatma döngüsüne girdi. Windows beklenmedik bir hatayla karşılaştı vs yazan ekran çıkıyor. Bi iki hatadan sürekli yeniden başlatma döngüsüne girdi. Sonra Win7 yükledik. Sonra sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Tüm driver'ları yüklemiştik.
Bide BIOS'ta RAM'i 1333 MHZ görüyordu. OC'den hızlandırmak için profile 2'yi seçtik yeniden başlatıp BIOS'a girdiğimizde üst tarafta yine 1333 gördü. Direkt 1866 yaptık yine 1333 gördü. Onu da hızlandıramadık.

Minidump: Minidump.rar
kardesim cozebildin mi aynisi bende de var malesef

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı