A10 7890K sisteme RX 470 vs GTX 1050

BurakByk

Megapat
Daha fazla  
  • AMD A10-7870K*
  • MSI A68HM-E33 V2
  • KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek
  • Aerocool GT Black Edition 500W
  • 1 TB 7200 RPM Toshiba
  • Akasa Venom Atto
  • Kingston Fury

Bu sisteme GTX 1050 almayı düşünüyorum ama bütçemi aşıp 100-200 TL daha ekleyip RX 470 alsam mı? Arada ne kadar performans farkı olur? PUBG gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? GTX yerine RX almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • AMD A10-7870K*
  • MSI A68HM-E33 V2
  • KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB (2x4GB) DDR3-2400MHz CL11 Bellek
  • Aerocool GT Black Edition 500W
  • 1 TB 7200 RPM Toshiba
  • Akasa Venom Atto
  • Kingston Fury
Bu sisteme GTX 1050 almayı düşünüyorum ama bütçemi aşıp 100-200 TL daha ekleyip RX 470 alsam mı? Arada ne kadar performans farkı olur? PUBG gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? GTX yerine RX almaya değer mi?
Değmez çünkü RX 470 o işlemci ile darboğaz yapar ve sürekli FPS drop yersiniz zaten PUBG optimizasyon sorunlu bir oyun işlemciniz o oyun için düşük. En iyisi para biriktirip G4560 ve 1050'lı bir sistem toplamak. Ama yok ben para biriktiremem illa bir ekran kartı alacağım diyorsanız 1050 almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz falan olmaz, insanlara yanlış bilgi vermeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neye bakarak buna karar verdin? Videoda kendileri bile işlemciden kaynaklı darboğaz var diyor. Bir açıklamasını yaparsan iyi olur.

Yahu arkadaş videoyu atıyor, bir de üstüne bildiği halde darboğaz yapmaz deyip yanlış bilgilendirme yapıyor. Technopat'ın videosunda bir darboğaz söz konusu. Witcher 3'de her ne kadar beslese bile şehir içinde darboğaz ile karşılaşırsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı