A101 Garantisiz Ürün Satışı

Hocam o kağıdı dürüp bir yerlerine montalamak lazım. Kanundan anlamıyorlarsa yapacak başka bir şey kalmıyor.

Koşulsuz iade hakkınız var, şikayet edin. Şimdiye kadar garanti beklemeniz hata.

THH başvurumu yaptım. Savunma istendi, bekliyorum. Benim gibi THH'ye başvuran diğer arkadaşa faturasını da garanti belgesini de kargoyla gönderdiler. Bu yaptıkları haksızlığı herkese duyurabilmek için düzenli olarak konuyu öne çıkarmaya devam edeceğim.

Garantisini veren firmanın ismini lütfetmeyi başardılar. Firma ile iletişime geçeyim, kaliteleri hakkında bilgi sahibi olayım diye mail attım. Bir robottan daha kötü geri dönüş cevabı aldım. Ben kutuda hasar, yırtık, üründe sorun olmadığı halde iade almadılar diye mail attım. Gelen cevapta ise kutu yoksa iade alınamaz yazmışlar. Gel de bu adamların garantisine güven.
 
Son düzenleme:
Geçen gün flash bellek aldım okutamadılar bir türlü kasaya, kutusundan çıkarıp elden aldım haliyle, acelem vardı. Doğal olarak fiş kesilmedi, sorunlu çıksaydı çöpe atacaktım mecburen. Çalışanlarını da pek iyi seçemiyorlar gibi.
 
Ürünü kullanmadan, kutusuna zarar vermeden iade ettim ve tabii ki reddedildi. Neymiş; kartonunu açıp acaba içinde kırık dökük var mı, eksik sıkıntılı bir şey var mı diye içine bakmışım.
Ben de şunu anlayamıyorum. Biz içine bakmadan kırıp olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ki?
Geçmiş olsun. İnşallah hakkınızı alırsınız.
 
Ben de şunu anlayamıyorum. Biz içine bakmadan kırıp olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ki?
Geçmiş olsun. İnşallah hakkınızı alırsınız.

Aynısını dile getirince cevap veremediler. Ürünü evde açsak ve kırık çıksa neden kargo tespit tutanağı yok derler, açıp kontrol edince de neden açtın iade olmuyor derler.

Türkiye'de kanunlar sadece kağıt üstünde var. Adamlar herhangi bir cezai yaptırımla karşılaşmayacaklarını bildikleri için süreci uzatıp paranın faizini yiyorlar. Bize de THH sürecini izlemek kalıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı