A101 ürün iadesi nasıl yapılır?

Makaleler
2
Arkadaşlar, babam 2 gün önce A101’den kardeşime Realmi 5i almış. Telefon kardeşimin hoşuna gitmedi. Bugün akşam saat 8 gibi gittim iade için çalışanların ağzı gözü oynadı bizim bildiğimiz telefonda iade olmuyor gibisinden bir şeyler söylediler. Bende biraz üzerlerine gittim, nasıl olmuyor falan 14 gün içinde iade hakkım var dedim. Sonra birini aradılar, aradıkları kişide iade alamadı yarın gel dediler iade alabilecek kişi mesai saati dışında olduğu için. Yarın sabah gidip sert üslupla konuşmayı düşünüyorum nazik olmak yaramıyor bunlara. Almam gibisinden yaklaşırsa, haklarımı biliyorum derim istersen alma tüketici hakemine giderim seve seve alırsın demeyi düşünüyorum :) Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, babam 2 gün önce A101’den kardeşime realmi 5I almış. Telefon kardeşimin hoşuna gitmedi. Bugün akşam saat 8 gibi gittim iade için çalışanların ağzı gözü oynadı bizim bildiğimiz telefonda iade olmuyor gibisinden bir şeyler söylediler. Bende biraz üzerlerine gittim, nasıl olmuyor falan 14 gün içinde iade hakkım var dedim. Sonra birini aradılar, aradıkları kişide iade alamadı yarın gel dediler iade alabilecek kişi mesai saati dışında olduğu için. Yarın sabah gidip sert üslupla konuşmayı düşünüyorum nazik olmak yaramıyor bunlara. Almam gibisinden yaklaşırsa, haklarımı biliyorum derim istersen alma tüketici hakemine giderim seve seve alırsın demeyi düşünüyorum :) siz ne düşünüyorsunuz?

Yanlış bilmiyorsam telefonlar üzerinde çok farklı politika izleniyor. Mesela herhangi bir şekilde taksitlendirme yok eğer ticari kartınız yoksa veya açıldığı anda iade söz konusu değil gibi.

Bildiğim kadarıyla 14 günlük beğenmeyip iade edebilme hakkı sadece internetten alışverişte var. Telefonu görüp mağazadan aldığınız için ve telefonun da bir sorunu olmadığına göre iade etme hakkınız bulunmuyor. Ayrıca internetten alınan telefonlarda SIM kartı takıldıktan sonra da iade hakkı gidiyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı