Ekran kartı iade edeceğim. Direkt iade kargo kodundan mı yapayım? Yoksa satıcıyı falan aramam mı lazım? Satıcı GarajOnline. Bir de iade ederken onların adreslerini falan söylemeye gerek var mı? Kod adresle alakalı olmayacak mı zaten?
Hocam neden bu kadar kastınız ki? İade edeceğiniz firma size kargo kodu verir, kargo şubesine gidip Trendyol iadesi yapacağınızı söylersiniz ve kodu söyleyip ürünü teslim edersiniz. Ekstra olarak içinde kırılabilecek hassas bir ürün olduğunu da söylersiniz olur biter.
İade süresi kargo bilgisi sisteme yüklendiğinde iptal olur. Onun yerine kargo takip bilgisi gelir.Hocam ilk defa iade ile uğraşıyorum sorun olsun istemiyorum.
Eğer kargo hemen yarın yola çıkarsa iade etme şartı ayın 19'unda bitiyor. O zamana kadar gitmiş olur ama diyelim gittikten sonra karta bakmadılar yoğunluktan vs. İade kabul olur mu? Sonuçta kartı gününden önce onlara geri göndermiş oluyorum.
İade süresi kargo bilgisi sisteme yüklendiğinde iptal olur. Onun yerine kargo takip bilgisi gelir.
Yani kargo oraya gününden geç gitsede sorun olmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.