A101'de 1 haftalık çalışmanın parası verilir mi?

MorfiNNN

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
A101'de 1 hafta olacak yarın. Ama bazı personellerin arkamdan konuştuğunu duydum, orada yeniyim diye zaten bir ayrım var. İşi bilmiyorum diye de çalışmıyor dendi. Bana görev veren müdür yardımcısı sesini çıkarmadı. Personel kankasının yanında zaten bir ırk ayrımı da var ve yaşım 19 diye de böyle bir üstten bakılıyor. Çıkmak istiyorum. 7 günün parası yatar mı? Bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
A101 için bilgim yok ama iş yerinde 3 gün çalışıp çıksan bile emeğinin karşılığı yatar.

Hocam bildiğim kadarıyla idari birime çıkmak istediğinizi söyledikten sonra 2 hafta daha çalışmanız gerekiyor. Zira şirketin sizi dava etmesi mümkün. Sorunuza gelecek olursak evet çalıştığınız süre boyunca kazandığınız para hesabınıza yatar.

2 ay içinde istediği şekilde çıkabilir. Bildirmesine gerek yok.

Hocam bildiğim kadarıyla idari birime çıkmak istediğinizi söyledikten sonra 2 hafta daha çalışmanız gerekiyor. Zira şirketin sizi dava etmesi mümkün. Sorunuza gelecek olursak evet çalıştığınız süre boyunca kazandığınız para hesabınıza yatar.

2 ay deneme süresi vardır. 2 ay içinde işveren performans yetersizliği deyip sorgusuz sualsiz işten çıkarabilir, aynı şekilde sizde kafanız atınca işten çıkabilirsiniz.

A101'de 1 hafta olacak yarın. Ama bazı personellerin arkamdan konuştuğunu duydum, orada yeniyim diye zaten bir ayrım var. İşi bilmiyorum diye de çalışmıyor dendi. Bana görev veren müdür yardımcısı sesini çıkarmadı. Personel kankasının yanında zaten bir ırk ayrımı da var ve yaşım 19 diye de böyle bir üstten bakılıyor. Çıkmak istiyorum. 7 günün parası yatar mı? Bilgisi olan yazabilir mi?

İyi güzel de saydıklarını hayatın boyunca hemen hemen her yerde yaşayacaksın. Belli noktaya gelene kadar bundan kaçış yok.

İyi güzel de saydıklarını hayatın boyunca hemen hemen her yerde yaşayacaksın. Belli noktaya gelene kadar bundan kaçış yok.
farkındayım sürekli işlere girip çıkıyorum asıl alanım yazılım ve bilişim ama en azından bu gibi şirketlerde çalışmadan önce deneyim kazanmak istedim, amacım para kazanmak değil, deneyim kaznamak bu yüzden girdim işe bu gibi sorunları çözebilmek için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı