A101'de 40 liraya satılan Piranha 2345 alınır mı?

Daha önce de dediğim gibi merdiven altı ürünlere Gaming ibaresi çakanlardan bir şey almam. Dümdüz A4Tech, Logitech ürününü tercih ederim. Ama bu fiyatına göre hoşuma gitti. Önceden 25-30'a satılıyormuş. Şu an 40'a gayet iyi duruyor. Kablosuz klavyem yerine kullanabilirim?

Ben kullanıyorum renkler falan gayet iyi hissiyat güzel 3 3, 5 yıldır kullanıyorum sadece üstüne çok bastığım harfler silindi beyaz attığım resimdeki gibi oldu. Ben tabii fazla kullandığım içinde olabilir.
Ama gayet işimi görüyor zaten klavyeye bakmadan yazıyorum.

Dosya Ekleri

• 20200803_162545.jpg
    20200803_162545.jpg
    653,5 KB · Görüntüleme: 381
Daha önce de dediğim gibi merdiven altı ürünlere Gaming ibaresi çakanlardan bir şey almam. Dümdüz a4tech, Logitech ürününü tercih ederim. Ama bu fiyatına göre hoşuma gitti. Önceden 25-30'a satılıyormuş. Şu an 40'a gayet iyi duruyor. Kablosuz klavyem yerine kullanabilirim?

40 oldukça düşük bir fiyat fakat klavye alınabilir yani 3 günde bozulan kulaklık gibi değiller :D.

40 oldukça düşük bir fiyat fakat klavye alınabilir yani 3 günde bozulan kulaklık gibi değiller :D.
Bazıları önermem diyor da bence de iyi. Yani istediği kadar merdiven altı olsun 40 liraya başka bir seçenek varsa onu alalım. A101'de tuşlarına falan bastım güzel. Tuşların arası kolay temizlenir. Işık mışık meraklısı değilim ama o da var. :D

Bazıları önermem diyor da bence de iyi. Yani istediği kadar merdiven altı olsun 40 liraya başka bir seçenek varsa onu alalım. A101'de tuşlarına falan bastım güzel. Tuşların arası kolay temizlenir. Işık mışık meraklısı değilim ama o da var. :D.

40 liraya bence oldukça güzel ucuz deyip geçmemek lazım bütçeyi arttırıp mekanik bir klavye alınabilir ama 40TL'ye güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı