bestrevo
Hectopat
Daha fazla  

Merhaba öncelikle üniversite için motor almak istiyroum şu anda yaşım 17 A1 alabiliyorum ve 125CC 2.el motor piyasası 200-250CC'lerle kapışıyor ve 125 CC almak çok gereksiz bence. Şu anda elimde Küba matrix 125CC svotter var 1yıldır kullanıyorum ilk motorumdu. Ama alacağım motoru şimdi değil de diğer yaz sonu üniversite başlamadan hemen önce almayı düşünüyorum 29 Ağustos'da 18'imi doldurmuş olacağım. Sizce bu durumu söylesem biraz erken girme şansım var mıdır? Acaba A2 ehliyet kursuna ya da üniversiteler açılmadan o süre aralığında A2 ehliyeti alabilir miyim? Eğer ki alabilirsem CFMOTO NK150 veya bajaj Pulsar RS 200 alıp 1sene onunla debriyajlı motor kullanmasına alışıp diğer sene satıp R25 almayı planlıyorum.
Eğer ki A2 ehliyeti alamazsam bu yaz A1 alıp Yamaha MT125 alıp diğer yıl farklı bir motor almayı planlıyorum kendine hiç güvenmiyorum 250CC'ye başlangıç için.
Not: Şimdiki alacağım motoru 1sene kullanıp satacağım daha çok öğrenme amaçlı kullanacağım.

Eğer ki A2 ehliyeti alamazsam bu yaz A1 alıp Yamaha MT125 alıp diğer yıl farklı bir motor almayı planlıyorum kendine hiç güvenmiyorum 250CC'ye başlangıç için.
Not: Şimdiki alacağım motoru 1sene kullanıp satacağım daha çok öğrenme amaçlı kullanacağım.