A32 Android OS'in 1,2 GB RAM kullanması normal midir?

uskuwa

Decapat
Daha fazla  
Bir sistem OS'in bu kadar çalışması nornal mi, yoksa telefonuma başka bir yerden mi ulaşıyorlar? Telefonumun modeli Samsung A32.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalamanın altında bir kullanım sorun yok hocam.

Telefonu uçak moduna alın Wi-Fi kapatın ve bir daha deneyin anlarsınız.

Wi-Fi ile uçak modu ile ne alakası var? RAM belleği asıl kullanan aplikasyonlardır. OS'nin kullandığı bellek, sistemin ve sistem uygulamalarının verilerini saklar ve hızlı erişim sağlar. Böylece, uygulamalar daha hızlı açılır ve kullanıcı arayüzü daha akıcı hale gelir.
Kulaktan dolma bilgilerle veya bilmediğin meselelerde yazdığın cevabı kullanmaya üşendiğin Google'da bir teyit et ondan sonra yardım etmeye çalış. Bu şekilde ne kendine ne de arkadaşa faydan olmuş olmuyor.

Son düzenleme:
Ortalamanın altında bir kullanım sorun yok hocam.

Wi-Fi ile uçak modu ile ne alakası var? RAM belleği asıl kullanan aplikasyonlardır. OS'nin kullandığı bellek, sistemin ve sistem uygulamalarının verilerini saklar ve hızlı erişim sağlar. Böylece, uygulamalar daha hızlı açılır ve kullanıcı arayüzü daha akıcı hale gelir.
Kulaktan dolma bilgilerle veya bilmediğin meselelerde yazdığın cevabı kullanmaya üşendiğin Google'da bir teyit et ondan sonra yardım etmeye çalış. Bu şekilde ne kendine ne de arkadaşa faydan olmuş olmuyor.

Sistemimi başka biri mi yönetiyor demesi üzerine bunu yazdım. Siz de düzgün okumayı öğrenin bir zahmet sonra insanlara öneri yaparsınız.

Sistemimi başka biri mi yönetiyor demesi üzerine bunu yazdım. Siz de düzgün okumayı öğrenin bir zahmet sonra insanlara öneri yaparsınız.
Anormal olmayan bir ram kullanımında ağ bağlantısını keserek ramdeki kullanımı nasıl göslemlemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim uzaktan kontrol ediliyor cihaz ağ bağlantısını kesince işlem sanlandırılıp tamamen kapatılır mı yoksa uygulama internet bağlantısı gelene kadar ağı mı kontrol eder ? Yani böyle boş bir mevzu için diretmeniz kaale bile alınmaz ama neyse.

Anormal olmayan bir RAM kullanımında ağ bağlantısını keserek RAM'deki kullanımı nasıl göslemlemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim uzaktan kontrol ediliyor cihaz ağ bağlantısını kesince işlem sanlandırılıp tamamen kapatılır mı yoksa uygulama internet bağlantısı gelene kadar ağı mı kontrol eder? Yani böyle boş bir mevzu için diretmeniz kaale bile alınmaz ama neyse.

Bir sistemi uzaktan kontrol ederken kullanılan RAM ile aplikasyonun internet bulmak için kullanacağı RAM miktarına aynı diyorsanız bravo haklsınız. Lütfen ister haksız olduğunuzu kabul edin ister etmeyin vazgeçmeyeceğinizi bildiğim için tartışmayalım.

Anormal olmayan bir ram kullanımında ağ bağlantısını keserek ramdeki kullanımı nasıl göslemlemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim uzaktan kontrol ediliyor cihaz ağ bağlantısını kesince işlem sanlandırılıp tamamen kapatılır mı yoksa uygulama internet bağlantısı gelene kadar ağı mı kontrol eder ? Yani böyle boş bir mevzu için diretmeniz kaale bile alınmaz ama neyse.
Benim cümlem ram kullanımını azaltmak ile ilgili değil sadece cihazın uzaktan yönetilip yönetilmediğine yönelikti siz de bunu biliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı