Videoyu izleyince şahsen bende bir iş yaptığını falan düşünmüştüm fakat videonun ilerleyen dakikalarında biraz daha detaya inip kafa karıştırmaya başlıyor. Çok bilgisi olmayan birisi bu videodan A320 anakartlar ile O.C yapıldığını savunabilir. Dikkatli bir izleyici/dinleyici ise aslında adamın tekrar tekrar aynı şeyleri söylediği sonucuna varır. En azından ben öyle vardım. Bu arada sürekli "İlki başardım" gibi cümleler kurması beni de rahatsız etmedi değil. Bence bu kadar araştırma yerine bu yaptığı işlemi gidip ASUS'a veya MSI'a bildirseydi benim görüşüme göre buradaki insanların gönlünü veya saygınlığını daha çok kazanabilirdi.
Adam zaten bazı yerlere yazmış ve ryzen serisinde olmadığını(engellendiğini) ortaya çıkarmış.
Asus ve Msi a bildirmesi durumda yüksek ihtimalle anakart bioslarını silip kullanılmasını engellemenin yolunu arayacaklardı bildirmesinden ziyade dropbox ile bios u koruması bence daha mantıklı.
Dünyada ilk demesi ve izleyicisini kandırması beni gerçekten üzdü çünkü Youtube'da donanım tanıtım yapan , kaliteli sistem toplayan sayılı kişilerdendi ve bilinçli ve uyanık kitlesinin büyük çoğunluğunu kaybedecek.
Ayrıca bir videoyu beğenmediyseniz adamı bu kadar linç etmek yerine eksiklerini ve kusurlarını (ezmeden) belirtmeniz beni daha çok sevindirirdi.