A33 AMOLED yanığı oluştu

İyi hocam arkadaşımın iPhone X i var öyle sorun yok OLED panel degil mi? Xiaomi Note 10S annem kullanıyor ki oda OLED panel A33'e denk bile diyemeyiz ama harıl harıl çalışıyor fakat ne hikmet ise benim A33 bu yaza girene kadar sorun yoktu bir anda arka kapak fırlar AMOLED yanığı yaşıyorum ve kasma donma sayısı arttı ayrıca A33'un segmenti Note 10S'den üstün.

Samsung'un a serisi için ürettiği OLED paneller çok kalitesiz koymasın daha iyi satarken fiyatına düşürüyor 8'e satacağıma 3 bine satmak zorunda kalacağım.

Hocam anlamadığınız konu şurada. Bu her modelde ya da her cihazda olacak diye bir şey yok. Sizinle aynı telefonu kullanıp bu sorunu yaşamayan kişi sayısı yaşayandan fazladır emin olun. Veya iPhone X ile bu sorunu yaşayan kişi sayısı 0 değil, mesela googleye iphone x ekran yanığı yazabilir misiniz? Önünüze sırf bu konu için açılmış sayfalar ve direktifler çıkacaktır. Note 10S sizde sağlam diye bu sorunu kinse Note 10S ile yaşamdı diyemeyiz. Bu yanık denen şey kullanıma ve biraz da şansa bağlı bir konu. Kimisi 6 7 sene Samsung kullanır sorun yaşamaz kimisi 2 senede yanıkla uğraşır.

3 yıl Xiaomi 2 yıl Samsung kullandım. Xiaomi Note 8'de hiçbir sorun yaşamadım. Xiaomi Note 10 da AMOLED yanığı oldu. Her cihazda kullanılan panel bir olmuyor biraz da kullanıcı ile alakalı mesela sürekli full parlaklıkta kullanırsan da olabiliyor.

Hocam anlamadığınız konu şurada. Bu her modelde ya da her cihazda olacak diye bir şey yok. Sizinle aynı telefonu kullanıp bu sorunu yaşamayan kişi sayısı yaşayandan fazladır emin olun. Veya iPhone X ile bu sorunu yaşayan kişi sayısı 0 değil, mesela Google'a iPhone X ekran yanığı yazabilir misiniz? Önünüze sırf bu konu için açılmış sayfalar ve direktifler çıkacaktır. Note 10S sizde sağlam diye bu sorunu kinse Note 10S ile yaşamdı diyemeyiz. Bu yanık denen şey kullanıma ve biraz da şansa bağlı bir konu. Kimisi 6 7 sene Samsung kullanır sorun yaşamaz kimisi 2 senede yanıkla uğraşır.

Anlıyorum zaten biraz da moralim bozuk bu konudan fakat gele gele bana mı denk geldi? Ve en kötü sorunlardan birisi keşke bu sorun başıma geleceğine anakartım yansaydı en kötü telefonu çöpe atar başka telefona geçerdim ama bun da satsan satamazsın kullansan göze batar.

3 yıl Xiaomi 2 yıl Samsung kullandım. Xiaomi Note 8'de hiçbir sorun yaşamadım. Xiaomi Note 10 da AMOLED yanığı oldu. Her cihazda kullanılan panel bir olmuyor biraz da kullanıcı ile alakalı mesela sürekli full parlaklıkta kullanırsan da olabiliyor.

Keşke öyle olsaydı otomatik parlaklıkta siyah temada kullandım cihaz kronik ısınma hatalı zaten Samsung'larin %80 kronik isinmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse 20 yıldır yaşanan, düzeltilemeyen ve umursanmayan bir sorun için markaya laf edemez misiniz? Hayır gayet de edebilirsiniz. Geçmiş olsun. Düzelmesinin imkanı çoğu durumda yok maalesef.

Anlıyorum zaten biraz da moralim bozuk bu konudan fakat gele gele banamı denk geldi
Her kullanıcının başına gelebilecek bir sorun bu.

Ayrıca gayet de satabilirsiniz. Şahsen ben bile aldım, sattım zaman zaman.

Samsung panellerini LG'den ya Sharp'tan mi alıyor da haberimiz yok? Samsung'a niye toz kondurmayalım?

Neredeyse 20 yıldır yaşanan, düzeltilemeyen ve umursanmayan bir sorun için markaya laf edemez misiniz? Hayır gayet de edebilirsiniz. Geçmiş olsun. Düzelmesinin imkanı çoğu durumda yok maalesef.

Her kullanıcının başına gelebilecek bir sorun bu.

Ayrıca gayet de satabilirsiniz. Şahsen ben bile aldım, sattım zaman zaman.

Samsung panellerini LG'den ya Sharp'tan mi alıyor da haberimiz yok? Samsung'a niye toz kondurmayalım?

Hocam çok güzel anlatmissiniz. Telefoncuya gösterdim ne kadara alırsınız diye 2 bin TL dedi... Yani satılır ama kimse yüzüne bakmaz artık bu cihazın.

Hocam çok güzel anlatmissiniz. Telefoncuya gösterdim ne kadara alırsınız diye 2 bin TL dedi... Yani satılır ama kimse yüzüne bakmaz artık bu cihazın.
Telefoncu sağlam da olsa 2500'e alırdı büyük ihtimalle efendim.

Kusura bakmasın kimse ancak alayı sadece kendini düşünen insanlar bu işi yapanlar. Sizi düşünen yok maalesef. Utanmasalar hiç para vermeden telefonu elinizden alır sizden bir de para isterler hatta.

Cihazı satmak istiyorsanız elden eş dost arasına satmak en cazibi.

Telefoncu sağlam da olsa 2500'e alırdı büyük ihtimalle efendim.

Kusura bakmasın kimse ancak alayı sadece kendini düşünen insanlar bu işi yapanlar. Sizi düşünen yok maalesef. Utanmasalar hiç para vermeden telefonu elinizden alır sizden bir de para isterler hatta.

Cihazı satmak istiyorsanız elden eş dost arasına satmak en cazibi.

Doğru artık ne yapalım satıp üstüne 2 3 ekleyip başka markadan telefon alırım. Çünkü bu telefonun ekran değiştirmeye değmez.

Doğru artık ne yapalım satıp üstüne 2 3 ekleyip başka markadan telefon alırım. Çünkü bu telefonun ekran değiştirmeye değmez.
Aslında kullanıma kozmetik dışında bir etkisi olmaması lazım. Çok rahatsız etmiyorsa götürdüğü yere kadar kullanabilirsiniz, bu da bir seçenek.

Selamlar, A33 cihazında otomatik parlakta AMOLED yanığı oluştu şarj saat ve bildirim simgesi olan yerde nasıl düzeltebilirim? Bir daha asla sorunlu Samsung markasından bir şey almayacağım...
Hocam o sizin genel kullanımınıza bağlı bir durum. O durum ne yaparsanız yapın düzelmez. Ekran değişimi şart. İz kaybolmuş gibi görünse bile bir yarım saat sonra tekrar olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı