Siz bilirsiniz.
Aga böyle konuşmayın işte içime kuşku düşüyor.
Siz bilirsiniz.
Hocam seçim sizin. Başka cihaz almak isterseniz X3 tavsiyemdir 120HZ ekranı var kamerası hem 64mp olmasıyla hem de lens olarak daha iyi, arayüzü daha güzel diye daha iyi donanımı tercih etmeyen insan ilk defa bu konuda gördümAga böyle konuşmayın işte içime kuşku düşüyor.
Bruh donanım olarak neyi daha iyi? Boş konuşmayın konu sahibine çöp bir telefon aldiracaksiniz.Hocam seçim sizin. Başka cihaz almak isterseniz X3 tavsiyemdir 120HZ ekranı var kamerası hem 64mp olmasıyla hem de lens olarak daha iyi, arayüzü daha güzel diye daha iyi donanımı tercih etmeyen insan ilk defa bu konuda gördüm.
A33 alın beşe katlar X3 NFC 'yi.Aga böyle konuşmayın işte içime kuşku düşüyor.
Bruh donanım olarak neyi daha iyi? Boş konuşmayın konu sahibine çöp bir telefon aldiracaksiniz.
A33 alın beşe katlar X3 NFC'yi.
X3 çöp mü, A33 beşe mi katlar? Samsung fan boy anlatmaya gerek yok görüyorsunuzBruh donanım olarak neyi daha iyi? Boş konuşmayın konu sahibine çöp bir telefon aldiracaksiniz.
A33 alın beşe katlar X3 NFC 'yi.
Birincisi A33 daha kaliteli lens kullanıyor.X3 çöp mü, A33 beşe mi katlar? Samsung fan boy anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Tekrar söylüyorum, Miui Samsungun ara yüzünden daha iyi optimize edilmiş durumda, 120HZ ekran 64MP kamera var ve kamera lens daha iyi.
A33 Süper Amoled'mi kullanıyormuş yeni fark ettim. O zaman A33 değer.Birincisi A33 daha kaliteli lens kullanıyor.
İşlemci gerek Antutu gerek geekbench testlerinde fark atiyor exynos 1280.
Süper amoled ekranı ile ips zaten karşılaştırmaya değmez.
Hemde MIUI hala aşırı kötü kendimde kullanıyorum.
Ciddi misin? MIUI, One UI'dan daha mı optimize?Miui Samsungun ara yüzünden daha iyi optimize edilmiş durumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.