A33 oyun testi

A33 alın, X3 NFC günlük kullanım için kötü bir cihaz, ağır ve kaba bir telefon.
A33'ün işlemcisi 1280, 732G'den CPU ve GPU olarak daha güçlü.
Yazılım olarak da One UI MIUI'a göre çok daha stabil ve A33 4 yıl android, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak.
Ekran olarak da A33 daha iyi, 90Hz Amoled ekran var.
A33'ün lensi X3'e göre daha kötü ama OIS farkı var.

Hocam seçim sizin. Başka cihaz almak isterseniz X3 tavsiyemdir 120HZ ekranı var kamerası hem 64mp olmasıyla hem de lens olarak daha iyi, arayüzü daha güzel diye daha iyi donanımı tercih etmeyen insan ilk defa bu konuda gördüm :D.
Bruh donanım olarak neyi daha iyi? Boş konuşmayın konu sahibine çöp bir telefon aldiracaksiniz.

Aga böyle konuşmayın işte içime kuşku düşüyor.
A33 alın beşe katlar X3 NFC 'yi.

Bruh donanım olarak neyi daha iyi? Boş konuşmayın konu sahibine çöp bir telefon aldiracaksiniz.

A33 alın beşe katlar X3 NFC 'yi.
X3 çöp mü, A33 beşe mi katlar? Samsung fan boy anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :D. Tekrar söylüyorum, Miui Samsungun ara yüzünden daha iyi optimize edilmiş durumda, 120HZ ekran 64MP kamera var ve kamera lens daha iyi. İşlemci Snapdragon ama hız olarak aralarında çok fark yok, kamera daha iyi ekran daha büyük ve 120Hz.

X3 çöp mü, A33 beşe mi katlar? Samsung fan boy anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :D. Tekrar söylüyorum, Miui Samsungun ara yüzünden daha iyi optimize edilmiş durumda, 120HZ ekran 64MP kamera var ve kamera lens daha iyi.
Birincisi A33 daha kaliteli lens kullanıyor.
İşlemci gerek Antutu gerek geekbench testlerinde fark atiyor exynos 1280.
Süper amoled ekranı ile ips zaten karşılaştırmaya değmez.

Hemde MIUI hala aşırı kötü kendimde kullanıyorum.

Birincisi A33 daha kaliteli lens kullanıyor.
İşlemci gerek Antutu gerek geekbench testlerinde fark atiyor exynos 1280.
Süper amoled ekranı ile ips zaten karşılaştırmaya değmez.

Hemde MIUI hala aşırı kötü kendimde kullanıyorum.
A33 Süper Amoled'mi kullanıyormuş yeni fark ettim. O zaman A33 değer.

Ben aldım, Xiaomi al diyen bilgisizleri takma. Mutlaka al kasma donma falan yok.

Ayrıca 7 saat neredeyse aralıksız kullandım sıfır kasma sıfır donma göremedim sadece şarjı biraz ksıa gidiyor günde 2 kere şarja takıyorum. Super AMOLED ve güzel işlemci + 6 GB RAM var o da güzel 3D ses teknolojisi de var, e daha ne istiyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı