A33 oyun testi

Oyun oynayacaksanız o telefonu tercih etmeyin.
Veya ikinci el olarak Pro alabilirsiniz çok daha iyi özellikleri var.

Brazdaha üstüne katıp POCO X3 GT iyi olur.

Arkadaşlar adam bir cihazı sormuş ve sizden cihaz tavsiyesi istememiş, kim ne almak istiyor ise alabilir neden fikrini değiştirmesi konusunda diretiyorsunuz? Sorduğu cihaz hakkında bir fikriniz yoksa da gereksiz yorum yapmayın.

120Hz ekran, daha iyi kamera, Snapdragon işlemci. Exynos ciddi anlamda ısınıyor.

Cidden gerçekten fazla oyun oynamıyorum benim için önemli olan.
Instagram, YouTube, TikTok, Snapchat gibi uygulamaları akıcı ve kasmadan yürütebilen.
Ve arka kasası telefonun çok iyi dizayn edilmesi çok önemli yani telefonun arkasına baktığım zaman büyüleyici bir etki yaratması gerekiyor.
Ve bir de 4-5 sene geçtikçe telefonun kasmaması.
Benim için önemli olan şeyler bunlar.

Yanlış bilgi
Instagram, YouTube, TikTok, Snapchat gibi uygulamaları akıcı ve kasmadan yürütebilen.
Ve arka kasası telefonun çok iyi dizayn edilmesi çok önemli yani telefonun arkasına baktığım zaman büyüleyici bir etki yaratması gerekiyor.

Önerdigimiz telefonlarda kasma çok az olur o da normal ama Samsung 2. senesinde kasmaya başlar. Samsung yönelme derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
120Hz ekran, daha iyi kamera, Snapdragon işlemci. Exynos ciddi anlamda ısınıyor.

Alakası yok. İşlemci 5nm. Eski Exynos değil.

A33 arayüz olarak X3'ten daha iyi. A33 alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı