A33 vs iPhone

poLyz

Femtopat
Daha fazla  
A33 kullanıyorum fakat önceden yıllarca Apple kullandığım için alışamadım ve Apple'a geçmek istiyorum. Bütçem maksimum 15k. Bütçeye önereceğiniz sıfır veya ikinci el modeller nedir?
Not: Uzun yıllarca kullanmak istiyorum ve kamerayı önemsiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
A33 kullanıyorum fakat önceden yıllarca Apple kullandığım için alışamadım ve Apple'a geçmek istiyorum. Bütçem maksimum 15k. Bütçeye önereceğiniz sıfır veya ikinci el modeller nedir?

Sıfır bu fiyata zaten sıkıntı. Ancak 2.el olarak 11 Pro veya 12 alınabilir. Onun dışında sıfır olsun yine iyi olsun dersen S21 FE alınabilir.

S21 FE alın, bu aralıkta en iyi telefon çok net.

Adam Android'e alışamadığı için Apple'a geçmek istediğini söylüyor hala farklı Android'ler öneriyorsunuz?

Önceki yorumama bakacak olursak zaten gerekli açıklamamı yapmışım. Sadece Android olarak ve sıfır olarak önereceğim telefonu yine de bahsetmek istedim. Yasak mı?

15K'ya 2 seneye çöp olacak bir IPhone'u önermeye içim el vermiyor.

2 seneye çöp olacağı falan yok öncelikle iPhone11'in iOS sürüm desteğini öğrenelim ondan sonra yorum yapalım. iPhone11'in o fiyatı hak etmemesinin sebebi halihazırda 720p bir ekran sunmasıdır. Çerçevesinin diğer modellere göre kaba durmasıdır 12ye ve 13'e göre batarya performansıdır. Çıkış tarihinin 2019 olması değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı