A33 vs iPhone

A33 kullanıyorum fakat önceden yıllarca Apple kullandığım için alışamadım ve Apple'a geçmek istiyorum. Bütçem maksimum 15k. Bütçeye önereceğiniz sıfır veya ikinci el modeller nedir?
Not: Uzun yıllarca kullanmak istiyorum ve kamerayı önemsiyorum.

Sıfır iPhone SE veya ikinci el iPhone 11 alabilirsin.

Önceki yorumama bakacak olursak zaten gerekli açıklamamı yapmışım. Sadece Android olarak ve sıfır olarak önereceğim telefonu yine de bahsetmek istedim. Yasak mı?

Android'den bunalıp sıkılmış ve Apple'a geri dönmek isteyen birisine hala 0 Android telefon önermek tavsiye kirliliğidir. Adam zaten devam etmek istese halihazırda elinde olan telefonu kullanmaya devam eder yeni bir tane 0 Android telefonu neyapsın?

2 seneye çöp olacağı falan yok öncelikle iPhone11'in iOS sürüm desteğini öğrenelim ondan sonra yorum yapalım. iPhone11'in o fiyatı hak etmemesinin sebebi halihazırda 720p bir ekran sunmasıdır. Çerçevesinin diğer modellere göre kaba durmasıdır 12ye ve 13'e göre batarya performansıdır. Çıkış tarihinin 2019 olması değildir.
Başladık yine😐

2 seneye çöp olacağı falan yok öncelikle iPhone11'in iOS sürüm desteğini öğrenelim ondan sonra yorum yapalım. iPhone11'in o fiyatı hak etmemesinin sebebi halihazırda 720p bir ekran sunmasıdır. Çerçevesinin diğer modellere göre kaba durmasıdır 12ye ve 13'e göre batarya performansıdır. Çıkış tarihinin 2019 olması değildir.
iPhone 11 en fazla 2 güncelleme daha alacak. 16 bin liraya 64 gb olmasının yanında iğrenç ekranı da duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı