Samsung A33 vs iPhone 7

Altına imzamı atarım. Yaklaşık 10 gün önceye kadar 6S kullanıyordum şimdi 4000MAH bataryalı bir telefona geçtim günü tek şarjla bitirmek ne büyük lüksmüş diyorum. 2 yıl çile çekmişim resmen. Sırf bunun için bile değmez.
Hayırlı olsun yanlış hatırlamıyorsam en son o cihazında şarj soketini değiştirmiştiniz zaten biraz ömür için direnmekteydi cihaz, güle güle kullanın. Belki cep telefonu olarak idare eder cihazlar aramalar küçük internet gezileri vs ancak cepte taşınan sosyal medya bilgisayarları olarak asla hiçbir işe yaramıyorlar o pil boyutundan kaynaklı olarak.

Hayırlı olsun yanlış hatırlamıyorsam en son o cihazında şarj soketini değiştirmiştiniz zaten biraz ömür için direnmekteydi cihaz, güle güle kullanın. Belki cep telefonu olarak idare eder cihazlar aramalar küçük internet gezileri vs ancak cepte taşınan sosyal medya bilgisayarları olarak asla hiçbir işe yaramıyorlar o pil boyutundan kaynaklı olarak.

Teşekkür ederim hocam. Yükseltme yapmadım aslında daha düşük bir modele geçtim denebilir ama performans dışında daha işime yarayacak özellikler edindim o yüzden memnunum. Evet powerbank veya adaptörle yaşamak çok zor bir şeydi yaşamayan anlayamaz.

Kısacası kimelerine göre yanlıştır ama bana göre iPhone pişmanlıktır. 15 Pro Max, 11 ve S24 Ultra kullanıyorum. Babamda ise S25 Ultra var. kamera, işlemci çoğu yönde Samsung çok daha iyi sonuçlar veriyor. Kendim test ettim bu sonuçları ama bazıları buna katılmayabilir dediğim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı