A33 vs iPhone

Ben 7 sene 6 s kullandım bir sorun yaşamadım ama 6 aydır Android kullanıyorum takılmaları ve kamera performansı çok kötü.
Şu anlık düşüncem SE 3(2022) veya iPhone 11 sizin öneriniz nedir?

Ben 7 sene 6 s kullandım bir sorun yaşamadım ama 6 aydır Android kullanıyorum takılmaları ve kamera performansı çok kötü.
Şu anlık düşüncem SE 3(2022) veya iPhone 11 sizin öneriniz nedir?
İkisinin ekran çözünürlüğü aynı gibi bir şey hocam. Bataryalarının karşılaştırıldığı videolarda aşağı yukarı aynı kullanım süresini veriyorlar. Küçük ekran beni bozmaz batarya da sorun olmaz dersen se 3 al. Çünkü 11 e göre daha uzun ömürlü olacak. 11 kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim.

Bir de kamera durumu var ultra geniş açı lazım değil diyorsan se 3

İkisinin ekran çözünürlüğü aynı gibi bir şey hocam. Bataryalarının karşılaştırıldığı videolarda aşağı yukarı aynı kullanım süresini veriyorlar. Küçük ekran beni bozmaz batarya da sorun olmaz dersen SE 3 al. Çünkü 11'e göre daha uzun ömürlü olacak. 11 kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim.

Bir de kamera durumu var Ultra geniş açı lazım değil diyorsan SE 3

Benim A33 de en büyük sorunumda kamera oldu yazılımla alakalı mı nedir anlamadım 7 senelik 6S im daha güzel fotoğraf çekiyordu.

Benim A33 de en büyük sorunumda kamera oldu yazılımla alakalı mı nedir anlamadım 7 senelik 6S im daha güzel fotoğraf çekiyordu.
Evet hocam bi yakınımda xiaomi ile test etmiştik dediğiniz gibi bir sonuç alıyoruz. Orta seviye androidler ile eski amiral gemilerinın kamerası aynı gibi bir şey sosyal medya ağırlıklı iseniz se 3 de 11 de üzmez ama bütçe sorun değilse 2. El 12 bulmaya bakın ekran ve kamerada iyileştirmeler de var kafanız daha rahat olur.

Evet hocam bir yakınımda Xiaomi ile test etmiştik dediğiniz gibi bir sonuç alıyoruz. Orta seviye Android'ler ile eski amiral gemilerinın kamerası aynı gibi bir şey sosyal medya ağırlıklı iseniz SE 3 de 11 de üzmez ama bütçe sorun değilse 2. el 12 bulmaya bakın ekran ve kamerada iyileştirmeler de var kafanız daha rahat olur.

Maalesef bütçem şu an 12'ye yetmiyor şu an Max dediğim telefonlar.

Android'den bunalıp sıkılmış ve Apple'a geri dönmek isteyen birisine hala 0 Android telefon önermek tavsiye kirliliğidir. Adam zaten devam etmek istese halihazırda elinde olan telefonu kullanmaya devam eder yeni bir tane 0 Android telefonu neyapsın?

iPhone 11 alınacağına önerilen modelin alınması daha iyi değil midir sence? En azından fiyatını hak ediyor. Onun dışında iPhone 12 önerimi yaptıktan sonra yine de tavsiye vermişim. Android tabanında en azından güzel telefonu önermek istedim. Evet arkadaş Android istemeyebilir ancak A33 vs iPhone konusu altında bir konuda yardımcı olmaya çalıştım. iPhone modeli olarak da en azından 12 almasında yarar var arkadaşın olay bu kadar basit.

iPhone 11 alınacağına önerilen modelin alınması daha iyi değil midir sence? En azından fiyatını hak ediyor. Onun dışında iPhone 12 önerimi yaptıktan sonra yine de tavsiye vermişim. Android tabanında en azından güzel telefonu önermek istedim. Evet arkadaş Android istemeyebilir ancak A33 vs iPhone konusu altında bir konuda yardımcı olmaya çalıştım. iPhone modeli olarak da en azından 12 almasında yarar var arkadaşın olay bu kadar basit.

Android olacaksa bu telefona devam ederim değişmem o dediğiniz telefona geçsem performans verebilir ama bence IPhone'un kamera performansı vermeyecek bende telefonda oyun oynayan biri değilim bu yüzden önceliğim kamera ve uzun süre kullanmam dediğim gibi 6S i 7 sene kullandım hiç sorun yaşamadım ama A33 de 6 ayda kullanasım gelmiyor artık.

Android olacaksa bu telefona devam ederim değişmem o dediğiniz telefona geçsem performans verebilir ama bence IPhone'un kamera performansı vermeyecek bende telefonda oyun oynayan biri değilim bu yüzden önceliğim kamera ve uzun süre kullanmam dediğim gibi 6S i 7 sene kullandım hiç sorun yaşamadım ama A33 de 6 ayda kullanasım gelmiyor artık.

Evet performans olarak daha iyi verir kamera olarak da başarılı ancak tabii ki dediğin gibi iPhone 11 kadar iyi performansı yok diyebiliriz. Ancak en azından ekran ve oyun performansı gibi konularda alınsa bile pişman olmayacak telefonlar arasında. Alacağınız iPhone en azından 12 veya 11 Pro olursa iyi olur sizin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı