En az 13 olmali.
Reis bende samsung a34 5g den geçmeyi düşünüyorum yazın zaten alıcam iphone hem bi iphone denemiş olurum sence geçim miHocam geçilir ama uzun vadede pişman edebilir. Iphone 11 çıkalı 4 yıl oldu, desteği birkaç yıla bitecek. Önerim para biriktirip veya çalışıp iphone 13 almanız, sorunun cevabı ise geçilir ama uzun vadede üzer.
Reis bende Samsung A34 5G'den geçmeyi düşünüyorum yazın zaten alacağım iPhone hem bir iPhone denemiş olurum sence geçim mi?
Ben SE 4 ufak değil mi11'e geçmeyin. iPhone istiyorsanız para biriktirin. Yarın akşam SE 4 tanıtılacak satışa çıkınca SE 4 alırsınız.
Ben SE 4 ufak değil mi?
Reis bende Samsung A34 5G'den geçmeyi düşünüyorum yazın zaten alacağım iPhone hem bir iPhone denemiş olurum sence geçim mi?
İphone 12ʼde arama sıkıntıları olduğunu duymuştumPeki iPhone 12? Bu arada bir yandanda S22 düşünüyorum.
IPhone'a geçiceksen 13 veya üstüne geç hocam 11 artık alınmaz bence. Şu an 11 kullanıyorum son demlerinde artık 11. güncelleme almayacak ve şarjıda 1 günü çıkarmıyor bir sabah bir gece şarja takıyorum ben.
iOS 18 gğncellemesini alan her cihaz iOS 19 güncellemesini alacak. Apple bu açıklamayı yaptı. Hala iPhone XR ve XS gibi modeller yeni iOS güncellemelerini alıyorken iPhone 11 son demlerinde demek yanlış olur.
Tek sıkıntı güncelleme de değil hocam şarjı telefonda oyun oynamayan biri olarak yarım gün falan anca gidiyor. O parayı 11'e vermek yerine çok çok daha iyi seçenekler var S24FE gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.