Etkinliklere davet edilmek için kimse kolay kolay Apple'a karşı gelmek istemiyor. O sözleşme bilgilerini de videodaki gibi fark ettiysen önüne çıkan farklı araştırdıktan sonra çıkan farklı. Bizim milletide biliyorsun bakıp geçiyorlar direkt. Apple'ın en büyük özelligi ne? Gizlilik ve güven kusura bakma ama nerede görsem Apple güvenli Apple verilerimizi koruyor ve koruyuruz diyorlar.
Reklama bakar mısın sonda ne diyor "gizlilik tabii ki ıphoneda" ben şu ana kadar bunun gibi bir sürü duyum aldım ve haklı olarak bu konuda eleştiriyorum. İnsanlar Apple'ı güvenli gizli diye tercih ediyor, bir sürü Apple kullanıcısıyla konuştum biliyorum araştırmalarımdan. İnsalarında bu yüzden bu telefonu alması beni rahatsız ediyor. Ekosistemine rakip çıkamama nedenleride her şeyi ele geçirmiş olmaları ama gelecek yakın illaki degişecektir tekellik.
Dahada rahatsız edeni herkes telefonlardan bir bilgisi bile olmayan herkes iPhone iyidir ya diyor. Araştır ilk önce ögren sonra bu cümleyi kur cidden sıkıntı. Telefon alırken Xiaomi'den Huawei'ye IPhone'dan Realme'ye kadar telefonları aylarca baktım ve S24 Ultra aldım pişman degilim.
Dahada rahatsız edeni herkes telefonlardan bir bilgisi bile olmayan herkes iPhone iyidir ya diyor. Araştır ilk önce ögren sonra bu cümleyi kur cidden sıkıntı. Telefon alırken Xiaomi'den Huawei'ye IPhone'dan Realme'ye kadar telefonları aylarca baktım ve S24 Ultra aldım pişman degilim.