All The Way
Hectopat
- Makaleler
- 1
A35'te sıvı soğutmaya benzer özel soğutma teknolojisi kullanıldığı yazıyordu özelliklerinde. Çok bir etkisi olmamış yorumlara bakarsak.
Emin olun Redmi'den iyidir. Redmi alacağınıza Nokia 3310 alın. Yazılım olarak Nokia 1-0 önde.
Uzun ömürlülükde Nokia 2-0 önde.
A35'te sıvı soğutmaya benzer özel soğutma teknolojisi kullanıldığı yazıyordu özelliklerinde. Çok bir etkisi olmamış yorumlara bakarsak.
Bilinirlik ve güvence olarak 5-0 önde.
Öyle bir şey yok o telefonda.
A55'in özelliklerinde de yazmıyor A35'te hiç olmaz mantıken ve ChatGPT sordum hatta üstüne gittim soğutma sistemi yok.
Eki Görüntüle 2281078Eki Görüntüle 2281077
Aynı kararsızlığa düştüm. A35 oyun performansı olarak uzun vadede güven vermiyor. Samsung'un kendi işlemcisini duyan hiç bulaşma diyor. Ama F/P açısında da alternatifi yok cihazın. Xiaomi tarafına bakılabilir ama onlarda yazılım konusunda çok sıkıntılı cihazlar.
Samsung ekrana yönelip işlemciden çok fazla sıkıyor. Aynı şekilde batarya performansı da mükemmel değil. Bu eksikliklerini giderme gibi bir derdi de yok.
Şimdi daha iyisi için adam gibi para ver diyenler olacaktır haklılar. Yani maalesef en iyi modelini almıyorsan seni bazı noktalarda mağdur edecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.