Benim A34 İzmir sıcağında hiç ısınmadı.Oyun oynarken ısınıyor diyenler var ısınması normal ama çok fazla ısınır mı ve rahatsız eder mi acaba?
Benim A34 İzmir sıcağında hiç ısınmadı.Oyun oynarken ısınıyor diyenler var ısınması normal ama çok fazla ısınır mı ve rahatsız eder mi acaba?
Benim A34 İzmir sıcağında hiç ısınmadı.
Ya zaten daha iyisine para verecek durumda olsam orta seviye cihaza bakmazdık bence şarj bir günü götürdüğü taktirde çok sorun olmaz oyun performansı da çok iyi olmasın ortalama yeterli tek aklımda kalan sorun ısınması çünkü çok ısınırsa performans da etkilenir yine de araştırmama göre en yakın fiyatlı rakibi Xiaomi'den iyi gibi
Evet haklısın ama ben birazcık oyun performansının iyi olmasını beklerdim ya. Sonuçta 15k civarı bir para verip, 60 FPS bile oynayamıyorsun.
Yeri geliyor ısınmadan kaynaklı şikayetler oluyor. Peki bu genel şikayetlerin sebebi ne? Samsung'un kendi işlemcisini kullanma isteği... Herkes bangır bangır söylüyor, ısınma olayları var oyun performansı yok diye ama düşük bütçeli olarak gördükleri için takmıyorlar.
Samsung'a güvenirim severim ama oyun oynamak için illa 20k üstü para verme zorunluluğu saçma geliyor.
Ben PUBG de falan 60 FPS açtığını duymuştum da ısıdan dolayı 45 falan olur galiba ama şimdi sadece oyun için de POCO alınmaz yani alacağım bakalım umarım ortalama bir deneyim sunar büyük ihtimal Samsung ortalama segment olduğu için a modelleri kendi işlemcisini kullanıyor yanlış yapıyor.
Ben A35 alacağım
Bu bütçeyle alınabilecek en iyi telefon bu Xiaomi kısmında oyun performansı bir tık daha iyi diyorlar. Ama diğer birçok alanda Samsung farkı var.
A54 ile 2 el ust uste oynadım, 45'e dusmedi. 50-55'e ancak dusmustur. A35'in sogutmasi daha buyuk ustelik.Ben PUBG de falan 60 FPS açtığını duymuştum da ısıdan dolayı 45 falan olur galiba.
A54 ile 2 el ust uste oynadım, 45'e dusmedi. 50-55'e ancak dusmustur. A35'in sogutmasi daha buyuk ustelik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.