A35 alınır mı?

Bütçe
13000

Evet hocam aldım ilk 2 gün şarjı hızlı bitti sonra düzeldi yavaş yavaş 2 hafta falan olmuştur alalı çok ağır oyunlar oynamadım ama PUBG de mesela o abartılacak kadar ısınma hissi yok kılıfla zaten hiç hissedilmiyor kılıfsız hafif el terletiyor ama normaldir bence kısacası memnunum ben.

Evet hocam aldım ilk 2 gün şarjı hızlı bitti sonra düzeldi yavaş yavaş 2 hafta falan olmuştur alalı çok ağır oyunlar oynamadım ama PUBG de mesela o abartılacak kadar ısınma hissi yok kılıfla zaten hiç hissedilmiyor kılıfsız hafif el terletiyor ama normaldir bence kısacası memnunum ben.
İyiymiş o zaman hocam.

Hayirli olsun. Acaba nereden kaca aldiniz. Taksitli mantikli bir yol biliyor musunuz ( herkese de sormus olayim) tek cekim 14-15 bin TL'ler saglam sarsacak beni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı