Merhaba. Telefonum bozulduğu için yeni bir telefona geçeceğim. Şu an A35 5G 8/256 modelini düşünüyorum. Fiyat olarak 15.000 TL üstüne çıkamıyorum. Sizce alınır mı? Varsa daha iyisi var mıdır?
Merhaba. Telefonum bozulduğu için yeni bir telefona geçeceğim. Şu an A35 5G 8/256 modelini düşünüyorum. Fiyat olarak 15.000 TL üstüne çıkamıyorum. Sizce alınır mı? Varsa daha iyisi var mıdır?
8/256 modelini şarj aleti kılıf ve koruyucu cam ile 15k ya denk getirmiştim biraz pahali. Ne için kullanicaksin kamera önemli değil diyorsanız POCO X6 Pro'ya bakın.
A35 alınır güzel telefon oyunları rahat şekilde oynarsın seni 5 yıl belki daha fazla bile götürürMerhaba. Telefonum bozulduğu için yeni bir telefona geçeceğim. Şu an A35 5G 8/256 modelini düşünüyorum. Fiyat olarak 15.000 TL üstüne çıkamıyorum. Sizce alınır mı? Varsa daha iyisi var mıdır?
A35 alınır güzel telefon oyunları rahat şekilde oynarsın seni 5 yıl belki daha fazla bile götürür.
Alınır, Xiaomi cihaz almayın yeter.Merhaba. Telefonum bozulduğu için yeni bir telefona geçeceğim. Şu an A35 5G 8/256 modelini düşünüyorum. Fiyat olarak 15.000 TL üstüne çıkamıyorum. Sizce alınır mı? Varsa daha iyisi var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.