A35 alınır mı?

Bütçe
10.000-15.000

Gorkemfff

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonum bozulduğu için yeni bir telefona geçeceğim. Şu an A35 5G 8/256 modelini düşünüyorum. Fiyat olarak 15.000 TL üstüne çıkamıyorum. Sizce alınır mı? Varsa daha iyisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Telefonum bozulduğu için yeni bir telefona geçeceğim. Şu an A35 5G 8/256 modelini düşünüyorum. Fiyat olarak 15.000 TL üstüne çıkamıyorum. Sizce alınır mı? Varsa daha iyisi var mıdır?

8/256 modelini şarj aleti kılıf ve koruyucu cam ile 15k ya denk getirmiştim biraz pahali. Ne için kullanicaksin kamera önemli değil diyorsanız POCO X6 Pro'ya bakın.

POCO X6 Pro 512 GB 12+12 GB RAM.

8/256 modelini şarj aleti kılıf ve koruyucu cam ile 15k ya denk getirmiştim biraz pahali. Ne için kullanicaksin kamera önemli değil diyorsanız POCO X6 Pro'ya bakın.

Daha yeni aldım bekliyorum X6 Pro'yu kargolarda sorun çıkmış :D

Alınır. X6 Pro ısınma sorunu yaratabilir. Oyun odaklı bir telefon olduğu için kamerası da A35'e göre daha kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı