A35 alınır mı?

• Konuyu başlatan fiqys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 573

fiqys

Centipat
Daha fazla  
Merhaba birkaç tavsiye uzerine A35 almaya karar verdim. Telefon ne kadar sureden sonra yavaşlamaya baslar? Bu telefonu fiyatina gore önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yıl çıkmış 3 yıl daha gider minimum. Bu fiyata alınabilecek bir telefon.

A55 de bakabilirsin. Samsung telefon bakarken son sayıya bakmalısın 35 demek 5 serisinin 3. telefonu eğer 53 olsaydı 3 serisinin 5. telefonu olacaktı. A53 falan olması yanıltmasın seni ikisi bambaşka serilerden cihazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yıl çıkmış 3 yıl daha gider minimum. Bu fiyata alınabilecek bir telefon.

A55 de bakabilirsin. Samsung telefon bakarken son sayıya bakmalısın 35 demek 5 serisinin 3. telefonu eğer 53 olsaydı 3 serisinin 5. telefonu olacaktı. A53 falan olması yanıltmasın seni ikisi bambaşka serilerden cihazlar.

Tam tersi o yalnız. A35 A3X serisinin 5. telefonu. Eğer 53 olsaydı A5X serisinin 3. telefonu olacaktı.

Peki birazcik daha bekleyip butceyi artirip A55 almak mantiklimdir?

A55 şu an 16bin bandında yani A35ten hemen hemen 2-2, 5bin TL daha pahalı. İşlemci olarak A55 daha iyi. Bir de çok minik bir kamera farkı var(diğer alanlarda olan ufak farklar farkedilemiyor bile) Eğer aradaki fark sizin için önemliyse alınır.

Bence alınır hocam ben 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum beğenmediğim tek özelliği 120 Hz de şarj biraz daha hızlı gidiyor onun dışında full batarya 1 gün götürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı