A35 vs Nothing Phone 1

Samsung’un A serisi ve M serisi telefonlarında maalesef bir ambiyans yok. Bana kalırsa, Samsung telefonlarda S serisi hariç diğer modelleri almak pek mantıklı değil.

Nothing ise piyasaya iyi giren, Çin’de çok fazla rağbet gören ve yazılımı çok sağlam bir telefon markası. Yani, Samsung’un giriş seviyesi bile olmayan modellerini almak yerine Nothing’in iyi bir modelini almak daha mantıklı görünüyor. Gücün yetiyorsa, Nothing Phone 2a veya yeni çıkacak 2a Plus modellerini almanı tavsiye ederim. Arkadaşımda Nothing Phone 2a var, gerçekten çok ilgi çekiyor ve şık bir tasarıma sahip. Işıklı tasarımı ve diğer özellikleriyle oldukça kaliteli bir telefon.
Samsung A21s kullandım. Gerçekten orta segment bir telefon iş görüyor ve kaliteliydi. Daha sonra iPhone XR. Ancak Şu an Redmi Note 13 Pro var elimde ve tek artısı kutusundan kılıf ve ekran koruyucu ile Ram olarak A55'e göre fazlaydı ancak yazılımda IOS taklidi olduğu oldukça bariz. Ayrıca Xiaomi'nin yazılımları resmen adware gibi internete bağlı olmasanız bile sürekli reklam veriyor. Google Files indirdim sırf reklam yüzünden. Ortalama bir kullanıcı için A35 yeterlidir ancak Nothing Phone 1'i temin edebilirseniz daha iyi. Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum.

Nothing Phone 1 almalısınız hocam çünkü ekran olsun işlemci olsun her türlü yönden daha iyi.
Bir de saf Android olması OneUIdan daha akıcı yapar.

Samsung A21s kullandım. Gerçekten orta segment bir telefon iş görüyor ve kaliteliydi. Daha sonra iPhone XR. Ancak Şu an Redmi Note 13 Pro var elimde ve tek artısı kutusundan kılıf ve ekran koruyucu ile Ram olarak A55'e göre fazlaydı ancak yazılımda IOS taklidi olduğu oldukça bariz. Ayrıca Xiaomi'nin yazılımları resmen adware gibi internete bağlı olmasanız bile sürekli reklam veriyor. Google Files indirdim sırf reklam yüzünden. Ortalama bir kullanıcı için A35 yeterlidir ancak Nothing Phone 1'i temin edebilirseniz daha iyi. Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum.

Bir de saf Android olması OneUIdan daha akıcı yapar.
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim
Sana almadan önce, Phone (2a) kullanıcısı olarak şunları söylemek istiyorum: Phone (1) modelinde bazı kullanıcılar pilin yetersiz olduğunu belirtiyorlar ve Nothing firması da bunu kabul edip iyileştireceklerini yazın ifade etmişti. Kendi telefonumdan ve Nothing topluluğunda gördüklerimden yola çıkarak şunu belirtmeliyim ki Nothing telefonların ekranları bazen sorunlu olabiliyor. Bunu aklında bulundur. Ancak, deneyim açısından gerçekten iyi hissettiren bir cihaz ve bir ekosistem kurmak isteyebilirsin. Eğer bir sorun yaşarsan, bana sorabilirsin. Çoğu konuda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Sana almadan önce, Phone (2a) kullanıcısı olarak şunları söylemek istiyorum: Phone (1) modelinde bazı kullanıcılar pilin yetersiz olduğunu belirtiyorlar ve Nothing firması da bunu kabul edip iyileştireceklerini yazın ifade etmişti. Kendi telefonumdan ve Nothing topluluğunda gördüklerimden yola çıkarak şunu belirtmeliyim ki Nothing telefonların ekranları bazen sorunlu olabiliyor. Bunu aklında bulundur. Ancak, deneyim açısından gerçekten iyi hissettiren bir cihaz ve bir ekosistem kurmak isteyebilirsin. Eğer bir sorun yaşarsan, bana sorabilirsin. Çoğu konuda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Yardımın için teşekkür ederim. Ne gibi sorunlar olabiliyor ekranlarında bu şansa mı denk geliyor

Yardımın için teşekkür ederim. Ne gibi sorunlar olabiliyor ekranlarında bu şansa mı denk geliyor
"Açıkçası, Nothing Phone (1)'de daha az görsem de siyah geçişlerinde bozulmalar (black smearing) ve mavi renklerde OLED'lerin hepsinde görülen ghosting problemi mevcut. Ancak, bu durum Nothing Phone modellerinde daha bariz bir şekilde fark ediliyor. Yine de, bu beni çok rahatsız etmiyor. Burn-in probleminin hızlı bir şekilde oluştuğunu da söylemeliyim. Bunun için iki haftada bir fix videoları açıyorum. Bu yöntem geçici olarak sorunu azaltıyor ama tamamen ortadan kaldırmıyor.

Kendi telefonumda ise anlam veremediğim ve internette bile bir çözümünü bulamadığım bir sorun var. Muhtemelen bu durum, cihazın ilk parti ürünlerden biri olmasıyla alakalıdır (ben telefonu n11'den aldım). Ancak, senin bu tür sorunlarla karşılaşma ihtimalin daha düşük olacaktır."

Ayriyetten nothing phone 1 circle to search güncellemesi almadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı