Rica ederim. Sizin tam olarak ne istediğinizle de ilgili bu sorunun cevabı. Dizel olsun derseniz Megane 3 1.5dCi manuel, Clio, Fiat Linea 1.3 makyajı, Dacia modelleri, Citroën C-Elise veya Peugeot 301 bunlar daha yeni modelli fakat konfordan malzeme kalitesinden biraz eksi yazanlar. Benzinli olsun derseniz accent era 1.4 tavsiye edebilirim. Daha sportif olsun derseniz 1.6 atmosferik motorlu leon stylance paket olabilir. Honda City sorunsuz bir arabadır ama piyasası yavaştır olabilir. WC golf 4 1.6 olabilir. Bunların arasında bence dizel olarak Megane 3, 301-celise, Linea sıralaması iyi olabilir. Benzinlide de era-golf 4 bence iyi olabilir. Tasarımı hoşunuza gidene bakabilirsiniz. Fakat şunu da söylemem gerek hiçbirinde Passat'ın konforu, keyfi duruşu olmayacak. Ben ilk defa geçen ay kullandım size yukarıda attığım ilandaki arabayı, çift kırmızı 130'luk bayağı güzel çekiyor. Bir de iyi bir örnek bulursanız bence düşünün Passat'ı. Konforu ve tasarımı bayağı hoş. Yaylanarak gidiyor yolda. Benim focus 3.5 aracım var ondan sonra bayağı puf puf hissettirmişti bozuk yolda. Virajda biraz yatıyor ama orası da ayrı bir konu. Temiz bir Passat aldıkıtan sonra eliniz rahatlayınca 20bin cıva harcayıp uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz.