Mor Fasulye
Kilopat
Babamda 6 inç telefon var ve büyük geliyor 6.3 inç telefon alsam hiç olmaz bu iş.Hocam inç takıntısı yersiz. M20 daha ucuz bütçede eşdeğer performans sunuyor.
Babamda 6 inç telefon var ve büyük geliyor 6.3 inç telefon alsam hiç olmaz bu iş.Hocam inç takıntısı yersiz. M20 daha ucuz bütçede eşdeğer performans sunuyor.
Alışınca küçük kullanmak istemeyeceksiniz. iPhone 5 sonrası 5.5 inç telefon kullanan biri olarak söylüyorum.Babamda 6 inç telefon var ve büyük geliyor 6.3 inç telefon alsam hiç olmaz bu iş.
İnşallah düzelmiştir. S10e kullanıyorumBen de AMOLED ekran önermiyorum. Uzun vadede dikkatli kullanılmazsa (yüksek parlaklık vs.) ekran yanıkları oluşuyor ve tamiri ancak ekran değişimi. S7 Edge, S8’lerde bu durum mevcut. Samsung bu sorunu S10 serisi ile çözdüğünü söylüyor fakat zaman gösterecek.
Mediatek olduğu için önermek istemedim. Çevremde çpk fazla mediatek cihaz gördüm evet gerçekten performanslılar ancak aşağıda saydıklarım:İndirim yakalarsanız 1999 TL 'ye Redmi Note 8 Pro bile bulabilirsiniz.
Gösterdiğin telefonlar yeni telefonlar olmadığı için hak vermemem eski şeylere bakarak alınmaz demek yanlış olur.Uzun kullanım açısından sorunsuz olsun diye RN8 dedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.