Asıl Samsung'un kendi garantisi vasat. 2 gün önce Gear S3 saatimin çemberi koptu garantiye verdim benden kullanıcı hatası diye 250 TL istediler şimdi saat kullanılmaz durumda.
Bişey diyemeceğim kendi tercihin Samsung hoşuna gittiyse onu almalısın.Genpa çok fazla ilgilenmiyor. Türkiye garantisi iyi değil. İlgilenilmiyor.
Redmi Note 7.Arkadaşlar hadi samsung almıyalım. Ne alalım? Güvenebilceğimiz android telefon var mı?
Parmak izi okuyucusu hakkında hiç bir sıkıntı görmedim. Tozlu parmağımı, unlu parmağımı hiç sıkıntı etmeden algıladı.A50 hakkında duyduklarımı ve kısa bir deneyimimden bahsetmek istiyorum.
A50 için parmak izi okuyucusu çok iyi değil diyorlar. Yüz tanımayı tercih edin diyorlar. Arkasındaki malzeme plastikmiş.
Deneyimlerime göre tasarımı gayet hoş. Kamerası fena değil. Ekranı canlı, arayüzü gayet sade ve stabil gibi duruyordu.
A50, bence alınabilecek bir telefon. Bir taraftan alternatiflerine bakmakta fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.