A50 alınır mı, sorunları var mı?

Xiaomi dışındaki başka telefon söylemiyorsunuz. Ben size a50 alınır mı sorunları var mı? Diye soru sordum telefon önerir misiniz diye sormadım.

A50 hakkında duyduklarımı ve kısa bir deneyimimden bahsetmek istiyorum.

A50 için parmak izi okuyucusu çok iyi değil diyorlar. Yüz tanımayı tercih edin diyorlar. Arkasındaki malzeme plastikmiş.

Deneyimlerime göre tasarımı gayet hoş. Kamerası fena değil. Ekranı canlı, arayüzü gayet sade ve stabil gibi duruyordu.

A50, bence alınabilecek bir telefon. Bir taraftan alternatiflerine bakmakta fayda var.

2000TL ile indirimden aldım. Kamerası bana göre vasat değil. İyi bir kamerası var. Oyunları gayet iyi bir şekilde, yüksek ayarlarda akıcı oynuyorum. 6 GB RAM'li olan versiyonunu kullanıyorum ve gayet hizli güzel bir telefon. Tek önerim telefon gelince kendi ekranındaki koruyucuyu çıkarıp yeni bir koruyucu al. Kendi koydukları koruyucu çok kötü. Benim düşüncem bu. Xiaomi Red Mi Note arasında kalmistim. Gidip bizzat kendim denedim ve A50'nin daha iyi olduğu konusuna vardım. Bataryası o kadar oyun oynamama o kadar video izlememe rağmen 1 gün yetiyor. Alınca mutlu olacağın bir telefon bana göre.
A50 hakkında duyduklarımı ve kısa bir deneyimimden bahsetmek istiyorum.

A50 için parmak izi okuyucusu çok iyi değil diyorlar. Yüz tanımayı tercih edin diyorlar. Arkasındaki malzeme plastikmiş.

Deneyimlerime göre tasarımı gayet hoş. Kamerası fena değil. Ekranı canlı, arayüzü gayet sade ve stabil gibi duruyordu.

A50, bence alınabilecek bir telefon. Bir taraftan alternatiflerine bakmakta fayda var.
Parmak izi okuyucusu hakkında hiç bir sıkıntı görmedim. Tozlu parmağımı, unlu parmağımı hiç sıkıntı etmeden algıladı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı