Adam da haklı gibiDostum hem bize soruyorsun hemde sen seçiyorsun seni hangi beşiğe beleyelim. :/ ?
Lg'nin G6'dan sonraki telefonlarında kronik sorun yok. LG v30+ bu cihazlar arasında en güçlü ve kaliteli telefon.Redmi Note 7 daha iyi. Meizu Note 9'un kamerası orta seviyede. RAW kayıtı iyi değil. Ayrıca güncelleme sorunu var. LG'nin birçok kronik sorunu var. İncelemeleri izlersen görürsün zaten. Honor Play tercih edilebilir. Ben yakın zamanda RN7 alacağım. A50 önermiyorum. Kamerasını beğenmedim.
Adam diyoki xiaominin garantisi kötü tecrübem var. Sizin başka öneriniz var mı. Siz hâlâ aynı şeyleri söylüyorsunuz.Dostum hem bize soruyorsun hemde sen seçiyorsun seni hangi beşiğe beleyelim. :/ ?
LG'nin G6'dan sonraki telefonlarında kronik sorun yok. LG v30+ bu cihazlar arasında en güçlü ve kaliteli telefon.
A50 Huawei Mate 20 Lite'den daha güçlü.Öyleyse Huawei Mate 20 Lite öneriyorum. Madem tercih etmiyorsunuz Xiaomi, buna bir bakın. Honor Play de tercih edilebilir.
Teknoseyir'in incelemesini izleyin. İnceleme bittikten sonra hâlâ LG'nin en iyi telefonu diyebilirsiniz belki lakin bu LG'nin ne kadar vasat bir durumda olduğunu gösterir. Rakipleri karşısında iyi değil.
Rakiplerini şuan olan telefonlara göre yapmak daha doğru olur.Rakipleri karşısında iyi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.