A52 128 GB vs iPhone X 64 GB

İkinci el s10e veya s10 plus öneririm düz s10 önermem arada kalıyor s10e bataryası daha iyi.
Bu arada s10eye alışırsanız benzeri küçük hafif bir telefon yok yakın olarak 12 mini falan var anca.
 
S10 Plus A52'den daha mı iyi arkadaşlar her açıdan söylüyorum oyun hariç.

2019 da cıkmıs bir de S10 Plus.

ne diyorsunuz arkadaşlar ?
 
Son düzenleme:
Ana kamerası haricinde herşeyde S10 plus daha iyi gibi. S10 plus gerçekten samsungun tasarımda zirve yaptığı yerdir korkunç hafif korkunç büyük korkunç derecede estetik özgün bi telefon.
Bende s10e, xs max, 15 pro max var. Telefoncuların yanından geçerken bakıp elime alıp bi okşayıp öyle geçerim s10+ ı o derece.

-Samsung dex hdmiden bağlayınca klavye fare bağla veya şu touchpadli klavyeli joysticklerden tak bi tane. Bildiğin windows ubuntu tarzı masaüstü işletim sistemine dönüşüyor chrome sekmeli masaüstü olarak çalışıyor. Yanında type-c aparatla dolaşıp gittiğin yerlerde ofislerde monitör klavyeye bağlayıp çatır çatır ofis mail video netflix her türlü işini yaparsın. Laptoptan çoook daha az yer kaplar.

-tele ve ekstra geniş açı kamerası bir de selfide dept sensör kamerası var ki bu hiçbir telefonda yok ön kamera ile portre modu var.

-175 gram çok hafif

-Ekran ppi değeri korkunç yüksek artık 522 ppi gibi telefon yok piyasada maliyet sebepli.

-işlemci ekran kartı iki katı hızında

-ekstra olarak wifi 6 desteği

-USB Type-C 3.1 bütün aparatları hubları karman çorman adaptörleri destekler

-parmak izi okuyucusu ultrasoniktir optik değildir

-15 watt kablosuz şarj destekli ayrıca 4.5 watt başka cihazları kablosuz olarak şarj eder buds2 pro veya başka bi telefon gibi. Ben s10e ana telefonumken sennheiser momentum true wireless 3 kulaklığımı telefonla kablosuz şarj ediyordum.

-
 
Teknik servisle kirve olmak istiyorsan iPhone X. Varsa paran garantili iPhone 11'ler 15 k şu an. Onun dışında bir XS alıp rahatça takılabilirsin (güncelleme iOS 17'den sonra almıyor diye biliyorum) ben kendi Ximi 16.4.2'den yukarı çıkarmadım.
 

Geri
Yukarı