- Makaleler
- 1
S20 FE'nin hala tam olarak giderilemeyen bunun için kaç adet güncelleme gelmesine rağmen var olan birkaç ekran sorunları mevcut.Kronik bir sıkıntısı var mı hocam S20 veya A52'nin?
S20 FE'nin hala tam olarak giderilemeyen bunun için kaç adet güncelleme gelmesine rağmen var olan birkaç ekran sorunları mevcut.Kronik bir sıkıntısı var mı hocam S20 veya A52'nin?
S20 FE'nin hala tam olarak giderilemeyen bunun için kaç adet güncelleme gelmesine rağmen var olan birkaç ekran sorunları mevcut.
O zaman S20 FE.Snapdragon modeli.
Mobil veriyi sınırlı kullanıyoruz kısmına katılmıyorum ama 4.5G de işimi görüyor.Hayır maalesef. Türkiyedeki Snapdragon modelleri 5G desteklemiyor diye biliyorum. En azından benimki desteklemiyor.
Ama bu çok önemli değil bence. Her yerde Wi-Fi var, üstüne mobil veriyi sınırlı olarak kullanıyoruz.
Evet, biraz daha baktım ağustosta yayınlanan hotfix ile SD sürümününde sorun yok gibi duruyor Reddit içeriklerine göre.bu sorunu yaşayan Snapdragon cihaz sayısı aşırı az.
Evet, biraz daha baktım ağustosta yayınlanan hotfix ile SD sürümününde sorun yok gibi duruyor Reddit içeriklerine göre.
Konu sahibinin vakti varsa S21 FE satışa çıkışını beklenebilir.
Doğru sizlerde haklısınız maalesef, elinizi çabuk tutsanız daha kâfi 1.5 günde 2 TL fark koyuyor Dolar/TL kuru.Hocam bu kurda bekleyebilir miyim bilmiyorum. Hem onun da fiyatı yüksek olacak diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.