A54 5G şarjı çok çabuk bitiyor

hayır zaten sadece instgram ve clash o clans oynuyorum

evet herşey güncelledikten sonra oldu telefonumu ui 6.1 yaptım

telefonu akşamdan takıp sabah dolunca çıkarıyorum hiç çıkar tak yapmadım bi kaç defa dışında

Ekran parlaklıgını yarısından biraz tutuyorum ve 120Hz'de kullanıyorum

Hepsiburada'dan aldım kutusu falan sıfırdı açılmamıştı bu arada arka plan uygulamarını nereden kapatacağım

ve bu arada daha saat 1 2 gibi fulldu şimdi 11 hızlı şarjı kapamıştım açmalımıyım

telefonun şarjı bazen direk bitiyor bazen 2 gün takmadığım zamanlar oluyor uzun zamandır xiomi kullanıyordum hiç böyle sorunlar yaşamadım j7de kullandım böyle şeyler olmadı
O halde muhtemelen arka plan uygulamalarını uykuya alman lazım bunu deneyip 1-2 gün şarjını takip ettikten sonra işe yarayıp yaramadığını yazabilir misin ? Önce hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama ayarlarda pil sağlığı var burada zaten telefon otomatik olarak hangi uygulamaların kaç saat çalıştığını gösteriyor buraya giriyorsun. arka plan uygulamalarıyla ilgili bir sekme bulunacak oradan arka plan uygulamalarını sınırlayabilirsin yan uyku moduna alabilirsin. Bunun dışında A54 aslında güncel bir cihaz belki 6.1'e güncelledikten sonra pilin optimizasyonunda sıkıntı olmuştur, bu da zamanla düzelebilecek birşey. Bataryanın optimize olması için yeni yazılıma alışması gerek çünkü. Bu A54 gibi orta segment telefonlarda daha uzun sürebilir. Hızlı şarjı açmak bence herhangi bir etki yapmaz ancak deneyebilirsin. Anlattıklarından anladığım bataryanın şarjı dengesizleşmiş. Samsung teknik servisi arayabilirsin. Ya da şuradan Samsung Türkiye ekibinden canlı destek talebinde bulun: Samsung Canlı Destek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı