A54 vs S22

S22 batarya performansı dışında her konuda daha iyi olacaktır. İkisine de paranız yetiyorsa tabiki S22 alın derim. Yalnız 6.1 inç bazı ellere küçük gelebilir, alışmakta zorlanılabilir. Gidin bir mağazada elinize alın, beğenirseniz S22 alın.
 
Bu iki telefon arasında gidip geliyorum. A54'ün benim için pozitif tarafları fiyat farkı ve bataryası. S22 için ise kamera performansında dolayı daha çok yanaşıyorum. Elimde bulunan 3 senelik A70 ile 3 saat 20 dakika ekran süresinde tasarruf modu + Wi-Fi ile 100'den 40a düşüyor. S22'nin pil performansı bu civarda mi olur yoksa daha kötü veya daha iyi mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

Bütçe ne kadar?
 
S22 sıkıntılı bir telefon, S21/FE veya bütçeyi arttırabilirseniz S23 daha iyi olur.

S22 Ultra için olumsuz yorum yok nedense halbuki hepsi aynı işlemci.

S21 FE, POCO F5.S22 almak gibi bir hata yapma derim. 8 gen 1 le prizle aşk yaşar kışın soba niyetine kullanırsın.

S21 FE kullanıcısı olarak prizle aşk yaşadığım doğru ama Allah var telefon hiç ısınmadı 👍
 
Eğer S21FE kullanıyorsanız cihazınızda kalmanız daha mantıklı olur hocam.

Cihazımdan son derece memnunum ama S23 FE bekliyorum 2300 veya 8plusgen1 ile gelirse anında geçeceğim 👍

Batarya performansına hiç sayısal olarak dikkat ettin mi ve ettiysen deneyimlerini paylaşabilir misin?

Ettim kardeşim yalan yok batarya iyi değil ama rezalette diyemem, batarya hakkında diyeceğim tek şey şu, Güney Kore'li kardeşlerimiz isterse bir güncelleme ile 2100 işlemciyi yoğun kullanımda bile 1.5 gün götürtüyor isterse bir güncelleme ile günde 4 kere şarja takabiliyorsun telefonu.

Bu yüzden net bir şey yazamam.

Ama 2100 yere gömülecek işlemci değil, iş güncellemede bitiyor tamam süper işlemci diyemem ama rezil işlemcide değil.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı