Neye karar verdiniz?Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Neye karar verdiniz?
Yani hangi cihazı alırsak alalım bence bu fiyatları hak etmiyorlar.Oyun gibi bir derdin yoksa A54 fazlası ile işini görür ki gayet güzel oyun da oynanıyor.
Ama bütçeniz fazla ise ve zorlanmayacaksanız S23 her türlü daha iyi tabi ki.
Çok para vermeyeyim işimi görsün bir 3-4 sene diyorsanız A54.
Paramız değersiz olduğu için aslında bize çok geliyorlar. Vergi meselesi de cabası.S23 almaya karar verdim. S23+ da düşündürmüyor değil
Yani hangi cihazı alırsak alalım bence bu fiyatları hak etmiyorlar.
Bütçeden ziyade bu fiyat farkını hak edip etmediğini merak etmiştim. Ona göre karar vermek istedim
Tabi bu şekilde düşününceHangisinin iyi olduğu tartışılmaz tabi ama bence sıradan kullanıcı için iki kat fark olamaz, hissedilemez. Telefon telefondur sonuçta. A54'ü beş sene kullanıp S23'ü on sene kullanacak hâlimiz yok.
S23+ almaya niyetin varsa S23 ile farkı batarya, ekran ve 45W hızlı şarja sahip olması. 40 kağıt için değer mi muamma.S23 almaya karar verdim. S23+ da düşündürmüyor değil. Şuan kullandığım cihaz 6.4 ve s23 6.1 çok fark yok gibi elime aldığımda bu farkı hissettirir mi ondan emin olamıyorum.
Birisi amiral gemisi iken öbürü orta sınıf cihaz, fiyat farkı da az değil hani.Bütçeden ziyade bu fiyat farkını hak edip etmediğini merak etmiştim. Ona göre karar vermek istedim
S23+ almaya niyetin varsa S23 ile farkı batarya, ekran ve 45W hızlı şarja sahip olması. 40 kağıt için değer mi muamma.
Birisi amiral gemisi iken öbürü orta sınıf cihaz, fiyat farkı da az değil hani.![]()
A54'ü beş sene kullanıp S23'ü on sene kullanacak hâlimiz yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.