A55 mi S21 FE mi iPhone 11 mi?

aaeryyy

Femtopat
Daha fazla  
Yakında telefon alacağım, A55, S21 FE 2. nesil ve 2. el iPhone 11 arasında kararsız kaldım. Genshin Impact, Rocket League, eFootball oynarım. iPhone 11 ile diğer iki telefon arasında fark var mıdır? Çünkü Google Drive ve genel olarak Google hesabını çok kullanan biriyim ve devasa bir fark yoksa iPhone 11i eleyebilirim.

Yakında telefon alacağım, A55, S21 FE 2. nesil ve 2. el iPhone 11 arasında kararsız kaldım. Genshin Impact, Rocket League, eFootball oynarım. iPhone 11 ile diğer iki telefon arasında fark var mıdır? Çünkü Google Drive ve genel olarak Google hesabını çok kullanan biriyim ve devasa bir fark yoksa iPhone 11i eleyebilirim.
A55 tabii ki. S21 Zaten eskidi.

iPhone 11 Öleli çok oldu A55 Diyorum.

iPhone 11 kesinlikle alınmaz 6 yıllık bir cihaz olma yolunda. Samsung'un S serisi her zaman kalitelidir ve uzun yıllar götürür. A55 daha yeni bir cihaz. Ama S serisi alırdım kesinlikle. Elimde s10e var hala iyi bir cihaz.

Saf güç istiyorsan S21FE. Güncelleme alsın diyorsan A55, illahi Apple olacak diyorsan iPhone 11.

Ben her zaman Apple taraftarıyım ama sosyalde çoğu kişi Apple haterı.

S21 FE batarya konusunda pek iyi değil diyorlar, bende pek fotoğraf çekmediğim için oyun konusunda devasa bir fark yoksa A55 düşünüyordum, A55 gelecek güncellemelerde yavaşlaması ne kadarı bulur ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı